Kutija za spremanje - Odlične cijene iz kataloga

Tražite li akcije i kataloge za kutija za spremanje? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput kutija za spremanje. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima kutija za spremanje.

Proizvod kutija za spremanje je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini JYSK. Možete ga kupiti za 2,00 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 16.03. do 12.04.2023..

Proizvod kutija za spremanje trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR, JYSK, Kaufland, Konzum, Lidl, Plodine. Najniža cijena za proizvod kutija za spremanje može se pronaći u trgovini JYSK, gdje košta 2,00 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
JYSK
 
JYSK
ROLF METALNA KUTIJA - Š10xD10xV13 cm  
2,00 EUR
JYSK
 
JYSK
ROLF METALNA KUTIJA Š10xD10xV13 cm -  
2,00 EUR
JYSK
 
JYSK
BASIC BOX KUTIJA ZA SPREMANJE 9L, Š25xD33xV19 cm -  
4,00 EUR
JYSK
 
JYSK
PROBOX KUTIJA ZA SPREMANJE - 14 L, Š30xD39xV18 cm  
6,50 EUR
Kaufland
 
Kaufland
Kutija za pohranu - od plastike zapremnine cca. 53 l komad  

*

6,59 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Kutija za spremanje u katalozima

Katalog Konzum
{store} katalog
23.03. - 29.03.2023.
Vrijedi u svim Konzum prodavaonicama.
Katalog Plodine
{store} katalog
15.03. - 11.04.2023.
Vrijedi u svim Plodine prodavaonicama.
Katalog Namještaj Mima
{store} katalog
01.03. - 31.03.2023.
Vrijedi u svim Namještaj Mima prodavaonicama.
Katalog Metro
{store} katalog
16.03. - 12.04.2023.
Vrijedi u svim Metro prodavaonicama.
Katalog INTERSPAR
{store} katalog
15.03. - 08.04.2023.
Vrijedi u svim INTERSPAR prodavaonicama.
 

Kutija za spremanje – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na kutija za spremanje. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada kutija za spremanje bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti kutija za spremanje.

Provjerite cijenu kutija za spremanje u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Kaufland, Konzum, Plodine, Namještaj Mima, Metro, INTERSPAR, JYSK, BAT. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7 STARS, 7UP. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – kutija za spremanje

Najnoviji katalozi