Kukuruzna krupica - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
INTERSPAR
INTERSPAR
Krupica kukuruzna 750 g ili krupica pšenična 1 kg - Čakovečki Mlinovi 1 kg =1,32 € / 9,95 kn  
0,99 EUR
Boso
Boso
vidi katalog vidi katalog
Metro
Metro
vidi katalog vidi katalog
Pivac
Pivac
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

 

Kukuruzna krupica u katalozima

Katalog Metro
{store} katalog
25.05. - 21.06.2023.
Vrijedi u svim Metro prodavaonicama.
Katalog INTERSPAR
{store} katalog
31.05. - 06.06.2023.
Vrijedi u svim INTERSPAR prodavaonicama.
 

Kukuruzna krupica – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za kukuruzna krupica? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput kukuruzna krupica. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima kukuruzna krupica.

Proizvod kukuruzna krupica je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR. Možete ga kupiti za 0,99 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 31.05. do 06.06.2023..

Proizvod kukuruzna krupica trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR. Najniža cijena za proizvod kukuruzna krupica može se pronaći u trgovini INTERSPAR, gdje košta 0,99 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na kukuruzna krupica. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada kukuruzna krupica bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti kukuruzna krupica.

Provjerite cijenu kukuruzna krupica u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Pivac, Boso, Metro, INTERSPAR. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, adding role, aparat za sladoled. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – kukuruzna krupica

Najnoviji katalozi