Kućni ogrtač - Odlične cijene iz kataloga

search

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
logo - JYSK
JYSK
Kućni ogrtač VALBO S/M prlj.bijela  
10,00 €
logo - JYSK
JYSK
Kućni ogrtač VALBO L/XL tamnoplava  
10,00 €
logo - JYSK
JYSK
Kućni ogrtač LERUM S/M svjetloljubičasta  
15,00 €
logo - JYSK
JYSK
Kućni ogrtač LERUM S/M ružičasta  
15,00 €
logo - JYSK
JYSK
Kućni ogrtač LERUM S/M sivosmeđa  
15,00 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

Gdje je na akciji - kućni ogrtač

Proizvod kućni ogrtač trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini JYSK.

 

Gdje je najjeftinije - kućni ogrtač

Najniža cijena za proizvod kućni ogrtač može se pronaći u trgovini JYSK, gdje košta 10,00 € u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo. Ova posebna ponuda vrijedi od 22.05.2024. do 29.05.2025..

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na kućni ogrtač. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada kućni ogrtač bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti kućni ogrtač.

Provjerite cijenu kućni ogrtač u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca JYSK, Kik. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 7Days, 7UP, audio sustav, adding role. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

 

Kućni ogrtač - najniža cijena

Izgled u katalozima

Gdje kupiti - kućni ogrtač

Najnoviji katalozi