Kronborg - Odlične cijene iz kataloga

search

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
logo - JYSK
JYSK
Ručnik MALUNG 50x100 krem KRONBORG  
3,50 €
logo - JYSK
JYSK
Ručnik KARLSTAD 50x100 mornarsko plava KRONBORG  
3,75 €
logo - JYSK
JYSK
Ručnik STIDSVIG 50x100 bijela KRONBORG  
4,00 €
logo - JYSK
JYSK
Ručnik KARLSTAD 50x100 mornarsko plava KRONBORG  
4,25 €
logo - JYSK
JYSK
Kupaonski tepih RYDBO 50x80 siva pamuk KRONBORG  
7,50 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

Gdje je na akciji - Kronborg

Proizvod Kronborg trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini JYSK.

 

Gdje je najjeftinije - Kronborg

Najniža cijena za proizvod Kronborg može se pronaći u trgovini JYSK, gdje košta 3,50 € u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo. Ova posebna ponuda vrijedi od 12.06. do 28.07.2024..

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na Kronborg. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada Kronborg bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti Kronborg.

Provjerite cijenu Kronborg u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca JYSK. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 5th Element, 7Days, AdBlue. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

 

Kronborg - najniža cijena

Izgled u katalozima

Gdje kupiti - Kronborg

Najnoviji katalozi