Kronborg - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
JYSK
JYSK
STIDSVIG RUČNIK - Kronborg 100% pamuk, žakard-tkan. 500 g/m². 50x100 cm 9,99 € / 75,27 kn  
4,00 EUR
JYSK
JYSK
NELL SATENSKA JASTUČNICA 100% pamučni saten. Lako se glača. 50x70/75 cm 10,99 € - Kronborg  
5,50 EUR
JYSK
JYSK
KRONBORG - ORREFORS KUPAONSKI TEPIH Poliesterska vlakna/pamuk. S protukliznom poleđinom od lateksa. 60x90 cm  
20,00 EUR
JYSK
JYSK
NELL SET POSTELJINE 100% pamučni saten. 140x200+50x70/75 cm 46,99€ / 354,05 kn - kronborg  
23,50 EUR
JYSK
JYSK
KRONBORG BEITO POPLUN Luksuzan antialergijski poplun s punjenjem od 80% paperja bijele europske guske i 20% guščjeg perja (700 g). Gusto tkana navlaka od 100% pamučnog batista. Perivo na 60°C. S torbom. 135x200 cm  
175,00 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

 

Kronborg u katalozima

 

Kronborg – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za Kronborg? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput Kronborg. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima Kronborg.

Proizvod Kronborg je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini JYSK. Možete ga kupiti za 4,00 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 11.05. do 18.06.2023..

Proizvod Kronborg trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini JYSK. Najniža cijena za proizvod Kronborg može se pronaći u trgovini JYSK, gdje košta 4,00 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na Kronborg. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada Kronborg bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti Kronborg.

Provjerite cijenu Kronborg u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca JYSK. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7UP, adding role. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – Kronborg

Najnoviji katalozi