Kokosovo mlijeko - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Kaufland
Kaufland
Kokosovo mlijeko 400 ml  

*

1,18 EUR
INTERSPAR
INTERSPAR
Kokosovo mlijeko S-BUDGET 400 ml - 1 L = 2,98 € / 22,45 kn  
1,19 EUR
dm
dm
dmBio - EKO napitak od kokosa  
1,58 EUR
Metro
Metro
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

 

Kokosovo mlijeko u katalozima

Katalog Metro
{store} katalog
25.05. - 21.06.2023.
Vrijedi u svim Metro prodavaonicama.
Katalog INTERSPAR
{store} katalog
31.05. - 06.06.2023.
Vrijedi u svim INTERSPAR prodavaonicama.
 

Kokosovo mlijeko – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za kokosovo mlijeko? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput kokosovo mlijeko. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima kokosovo mlijeko.

Proizvod kokosovo mlijeko je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Kaufland. Možete ga kupiti za 1,18 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 31.05. do 06.06.2023..

Proizvod kokosovo mlijeko trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini dm, INTERSPAR, Kaufland. Najniža cijena za proizvod kokosovo mlijeko može se pronaći u trgovini Kaufland, gdje košta 1,18 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na kokosovo mlijeko. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada kokosovo mlijeko bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti kokosovo mlijeko.

Provjerite cijenu kokosovo mlijeko u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Kaufland, Metro, INTERSPAR, dm. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7UP, adding role. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – kokosovo mlijeko

Najnoviji katalozi