Kiseli krastavci - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Kaufland
Kaufland
Krastavac II klasa 670 g *ocijeđena masa 330 g - (=1 kg R 4,82/ KC 3,85 €) (=1 kg R 36,32/ KC 29,01 kn) KRATKOTRAJNA SUPER CIJENA  

*

1,27 EUR
Plodine
Plodine
ZVIJEZDA Krastavci - delikates * ocijeđena masa 350 ml 670 ml  
2,08 EUR
Metro
Metro
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

 

Kiseli krastavci u katalozima

 

Kiseli krastavci – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za kiseli krastavci? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput kiseli krastavci. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima kiseli krastavci.

Proizvod kiseli krastavci je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Kaufland. Možete ga kupiti za 1,27 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 07.06. do 13.06.2023..

Proizvod kiseli krastavci trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini Kaufland, Plodine. Najniža cijena za proizvod kiseli krastavci može se pronaći u trgovini Kaufland, gdje košta 1,27 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na kiseli krastavci. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada kiseli krastavci bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti kiseli krastavci.

Provjerite cijenu kiseli krastavci u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Metro, Kaufland, Plodine. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7UP, adding role. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – kiseli krastavci

Najnoviji katalozi