Kinder Pingui - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
KTC
KTC
Mliječni desert Kinder Pingui multipack 120g - (1kg=14,00EUR; 1kg=105,48kn)  

*

1,68 EUR
Gavranović
Gavranović
vidi katalog vidi katalog
Plodine
Plodine
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

 

Kinder Pingui u katalozima

 

Kinder Pingui – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za Kinder Pingui? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput Kinder Pingui. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima Kinder Pingui.

Proizvod Kinder Pingui je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini KTC. Možete ga kupiti za 1,68 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 07.06. do 14.06.2023..

Proizvod Kinder Pingui trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini KTC. Najniža cijena za proizvod Kinder Pingui može se pronaći u trgovini KTC, gdje košta 1,68 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na Kinder Pingui. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada Kinder Pingui bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti Kinder Pingui.

Provjerite cijenu Kinder Pingui u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Gavranović. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7UP, adding role. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – Kinder Pingui

Najnoviji katalozi