Kikiriki - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Kaufland
Kaufland
Kikiriki - u omotaču od paprike 200 g (=1 kg 5,80€) (=1 kg 43,70 kn)  

*

1,16 EUR
Tommy
Tommy
Kikiriki, 125 g razne vrste Nutline 9,52 € / 71,73 kn/kg  

*

1,19 EUR
INTERSPAR
INTERSPAR
Kikiriki NutLine - odabrane vrste 125 g 1 kg = 10,32 € / 77,76 kn  
1,29 EUR
Tommy
Tommy
Kikiriki u ljusci, 250 g Spectar 5,56 € / 41,90 kn/kg  

*

1,39 EUR
KTC
KTC
Kikiriki 500g Marjan voće - (1kg=2,92EUR; 1kg=22,00kn)  

*

1,46 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Kikiriki u katalozima

 

Kikiriki – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za kikiriki? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput kikiriki. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima kikiriki.

Proizvod kikiriki je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Kaufland. Možete ga kupiti za 1,16 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 07.06. do 13.06.2023..

Proizvod kikiriki trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR, Kaufland, KTC, Plodine, Tommy. Najniža cijena za proizvod kikiriki može se pronaći u trgovini Kaufland, gdje košta 1,16 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na kikiriki. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada kikiriki bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti kikiriki.

Provjerite cijenu kikiriki u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Metro, Decentia, Pivac, Kaufland, Plodine, INTERSPAR, KTC, Tommy. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7UP, adding role. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – kikiriki

Najnoviji katalozi