Inćuni - Odlične cijene iz kataloga

Tražite li akcije i kataloge za inćuni? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput inćuni. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima inćuni.

Proizvod inćuni je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Plodine. Možete ga kupiti za 3,29 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 22.03. do 28.03.2023..

Proizvod inćuni trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR, Kaufland, Lidl, Plodine. Najniža cijena za proizvod inćuni može se pronaći u trgovini Plodine, gdje košta 3,29 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Plodine
 
Plodine
ARBA SOL - Inćun filet  
3,29 EUR
Kaufland
 
Kaufland
Inćuni - marinirani 100 g (=1 kg R 30,30/ KC 29,50€) (=1 kg R 285,56/ KC 228,30 kn)  

*

3,79 EUR
Lidl
 
Lidl
Inćuni - u maslinovom ulju  
6,19 EUR
INTERSPAR
 
INTERSPAR
MARINIRANI INĆUNI - 1 kg  
25,99 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

 

Inćuni u katalozima

Katalog Plodine
{store} katalog
22.03. - 28.03.2023.
Vrijedi u svim Plodine prodavaonicama.
Katalog INTERSPAR
{store} katalog
23.03. - 08.04.2023.
Vrijedi u svim INTERSPAR prodavaonicama.
 

Inćuni – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na inćuni. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada inćuni bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti inćuni.

Provjerite cijenu inćuni u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Kaufland, Plodine, INTERSPAR. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7 STARS, 7UP. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – inćuni

Najnoviji katalozi