Hvataljka - Odlične cijene iz kataloga

Tražite li akcije i kataloge za hvataljka? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput hvataljka. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima hvataljka.

Proizvod hvataljka je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini KTC. Možete ga kupiti za 24,99 HRK, a ova posebna ponuda vrijedi od 01.12. do 31.12.2022..

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
KTC
 
KTC
Božićni set - kuhinjska rukavica i hvataljka  

*

24,99 HRK
KTC
 
KTC
Božićni set 3kom - u košari kuhinjska rukavica, hvataljka, kuhinjska krpa 100% pamuk  

*

59,99 HRK
Kaufland
 
Kaufland
vidi katalog vidi katalog
Tisak
 
Tisak
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

 

Hvataljka u katalozima

 

Hvataljka – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na hvataljka. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada hvataljka bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti hvataljka.

Provjerite cijenu hvataljka u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Tisak, Kaufland, KTC. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7 STARS, audio sustav. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – hvataljka

Najnoviji katalozi