Grundig - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
KTC
KTC
Šišač Grundig MC6040  

*

21,99 EUR
KTC
KTC
Mikser ručni Grundig HM6280W  

*

36,49 EUR
KTC
KTC
Vertikalno glačalo Grundig ST8150  

*

39,99 EUR
INTERSPAR
INTERSPAR
Usisavač Grundig VCC 3170 L  
59,99 EUR
INTERSPAR
INTERSPAR
tv led grundig 40vle 6910 Smart tv  
219,99 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Grundig u katalozima

 

Grundig – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za Grundig? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput Grundig. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima Grundig.

Proizvod Grundig je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini KTC. Možete ga kupiti za 21,99 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 25.05. do 06.06.2023..

Proizvod Grundig trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR, KTC. Najniža cijena za proizvod Grundig može se pronaći u trgovini KTC, gdje košta 21,99 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na Grundig. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada Grundig bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti Grundig.

Provjerite cijenu Grundig u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca KTC, INTERSPAR, Boso, Pevex. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, adding role, Autan. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – Grundig

Najnoviji katalozi