Gel za kosu - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
dm
dm
Aftodita - Briljantina light gel za kosu, 120 ml  
2,95 EUR
Boso
Boso
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

 

Gel za kosu u katalozima

 

Gel za kosu – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za gel za kosu? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput gel za kosu. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima gel za kosu.

Proizvod gel za kosu je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini dm. Možete ga kupiti za 2,95 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 01.06. do 15.06.2023..

Proizvod gel za kosu trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini dm. Najniža cijena za proizvod gel za kosu može se pronaći u trgovini dm, gdje košta 2,95 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na gel za kosu. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada gel za kosu bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti gel za kosu.

Provjerite cijenu gel za kosu u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Boso, dm. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, adding role, aparat za sladoled. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – gel za kosu

Najnoviji katalozi