Frutek - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Konzum
Konzum
FRUTEK sok odabrane vrste + ) , 125ml  
0,79 EUR
NTL
NTL
Sok jabuka - Frutek, 125 ml 1 l = 6,80 € / 51,23 kn  

*

0,85 EUR
Konzum
Konzum
FRUTEK KAŠICA odabrane vrste 120g  
0,89 EUR
Decentia
Decentia
vidi katalog vidi katalog
Decentia
Decentia
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Frutek u katalozima

 

Frutek – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za Frutek? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput Frutek. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima Frutek.

Proizvod Frutek je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Konzum. Možete ga kupiti za 0,79 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 01.06. do 06.06.2023..

Proizvod Frutek trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini Konzum, NTL. Najniža cijena za proizvod Frutek može se pronaći u trgovini Konzum, gdje košta 0,79 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na Frutek. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada Frutek bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti Frutek.

Provjerite cijenu Frutek u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Konzum, Pivac, Trgocentar, NTL, Decentia. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, adding role, aparat za sladoled. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – Frutek

Najnoviji katalozi