Fotelja - Odlične cijene iz kataloga

search

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
logo - JYSK
JYSK
Fotelja UDSBJERG siva tkanina/hrast  
75,00 €
logo - JYSK
JYSK
Fotelja UDSBJERG plava baršun /crna  
75,00 €
logo - JYSK
JYSK
Fotelja UDSBJERG plava baršun /crna  
75,00 €
logo - JYSK
JYSK
Fotelja THORUP bež tkanina/boja hrasta  
85,00 €
logo - JYSK
JYSK
Fotelja SIMESTED pruge crna/bež tkanina  
135,00 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

Gdje je na akciji - fotelja

Proizvod fotelja trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini JYSK.

 

Gdje je najjeftinije - fotelja

Najniža cijena za proizvod fotelja može se pronaći u trgovini JYSK, gdje košta 75,00 € u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo. Ova posebna ponuda vrijedi od 03.03. do 09.03.2024..

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na fotelja. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada fotelja bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti fotelja.

Provjerite cijenu fotelja u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Lesnina, Pevex, Harvey Norman, Metro, Namještaj Mima, Prima, JYSK. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 5th Element, 7Days, adding role, aparat za sladoled. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti - fotelja

Najnoviji katalozi