Elit - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
KTC
KTC
Sušilo za kosu Elit HT-1600  

*

11,25 EUR
Tommy
Tommy
Ručni usisavač, 1 kom MVC21W Elit  

*

19,99 EUR
KTC
KTC
Usisavač ručni Elit MVC21W  

*

22,99 EUR
INTERSPAR
INTERSPAR
elit roštilj električNi Bq-18 - • snaga: 1800 W svjetlosni indikator rada • 2 površine za pečenje automatska regulacija • neprianjajuća površina temperature • inox kućište grill dimenzije: 48 x 31,5 cm  
32,99 EUR
Tommy
Tommy
Usisavač, 1 kom VC21 Elit  

*

44,99 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Elit u katalozima

 

Elit – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za Elit? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput Elit. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima Elit.

Proizvod Elit je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini KTC. Možete ga kupiti za 11,25 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 25.05. do 06.06.2023..

Proizvod Elit trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR, KTC, Tommy. Najniža cijena za proizvod Elit može se pronaći u trgovini KTC, gdje košta 11,25 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na Elit. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada Elit bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti Elit.

Provjerite cijenu Elit u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca KTC, Tommy, INTERSPAR, Pevex, Harvey Norman. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, adding role, aparat za sladoled. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – Elit

Najnoviji katalozi