Domaći kruh - Odlične cijene iz kataloga

search
Cijena
logo - Plodine
thumbnail - Domaći kruh
Plodine
29.05. - 04.06.2024.
1,32 €
Fini domaći kruh
Prikaži katalog
Konzum katalog
thumbnail - Domaći kruh
29.05. - 05.06.2024.
Vrijedi u svim Konzum prodavaonicama.

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
logo - Plodine
Plodine
Fini domaći kruh  
1,32 €
logo - Konzum
Konzum
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

Gdje je na akciji - domaći kruh

Proizvod domaći kruh trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini Plodine.

 

Gdje je najjeftinije - domaći kruh

Najniža cijena za proizvod domaći kruh može se pronaći u trgovini Plodine, gdje košta 1,32 € u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo. Ova posebna ponuda vrijedi od 29.05. do 04.06.2024..

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na domaći kruh. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada domaći kruh bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti domaći kruh.

Provjerite cijenu domaći kruh u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Plodine, Konzum. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 5th Element, 7Days, 7UP, audio sustav. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

 

Domaći kruh - najniža cijena

Izgled u katalozima

Gdje kupiti - domaći kruh

Najnoviji katalozi