Dimljeni vrat - Odlične cijene iz kataloga

Tražite li akcije i kataloge za dimljeni vrat? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput dimljeni vrat. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima dimljeni vrat.

Proizvod dimljeni vrat je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini KTC. Možete ga kupiti za 5,79 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 23.03. do 29.03.2023..

Proizvod dimljeni vrat trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR, KTC, Plodine, SPAR, Tommy. Najniža cijena za proizvod dimljeni vrat može se pronaći u trgovini KTC, gdje košta 5,79 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
KTC
 
KTC
Dimljeni vrat vak Celjske - (EUR/kg; kn/kg)  

*

5,79 EUR
Tommy
 
Tommy
Dimljena vratina 1 kg -  

*

5,97 EUR
Plodine
 
Plodine
GUŠTI - Dimljeni vrat polutrajni proizvod  
6,49 EUR
INTERSPAR
 
INTERSPAR
Dimljeni vrat ili pečenica - PPK 60,20 kn 1 kg  
7,99 EUR
SPAR
 
SPAR
Dimljeni vrat ili pečenica - PPK 1 kg  
7,99 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Dimljeni vrat u katalozima

 

Dimljeni vrat – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na dimljeni vrat. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada dimljeni vrat bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti dimljeni vrat.

Provjerite cijenu dimljeni vrat u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Plodine, KTC, SPAR, Kitro, Metss, Trgovina KRK, INTERSPAR, Trgostil, VELPRO, Metro. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7 STARS, 7UP. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – dimljeni vrat

Najnoviji katalozi