Dezodoran - Odlične cijene iz kataloga

search

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
logo - dm
dm
Balea MEN Dezodorans u spreju Golden Intense  
1,30 €
logo - Plodine
Plodine
BOROTALCO ILI NEUTRO ROBERTS Odabrani  
1,79 €
logo - dm
dm
alverde NATURKOSMETIK Deo stick Pure Fresh  
2,24 €
logo - dm
dm
alverde NATURKOSMETIK Deo krema – naranča i shea maslac  
2,50 €
logo - Plodine
Plodine
AXE Gel za tuširanje dezodorans ili odabrani proizvodi  
2,59 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

Gdje je na akciji - dezodoran

Proizvod dezodoran trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini dm, Kaufland, Plodine.

 

Gdje je najjeftinije - dezodoran

Najniža cijena za proizvod dezodoran može se pronaći u trgovini dm, gdje košta 1,30 € u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo. Ova posebna ponuda vrijedi od 16.05. do 31.05.2024..

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na dezodoran. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada dezodoran bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti dezodoran.

Provjerite cijenu dezodoran u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca dm, Kaufland, Plodine, SPAR, INTERSPAR, Bipa, Boso, KTC, Konzum, Eurospin. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 5th Element, 7Days, adding role, aparat za sladoled. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti - dezodoran

Najnoviji katalozi