Deterdžent za pranje - Odlične cijene iz kataloga

search

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
logo - Konzum
Konzum
VIO DETERDŽENT za pranje suđa, odabrane vrste, 900ml  
2,09 €
logo - Kaufland
Kaufland
MERI MERINO Deterdžent za fino pranje rublja black ili color 2x 900 ml  

*

3,55 €
logo - Plodine
Plodine
NILA Deterdžent za fino pranje rublja razne vrste  
4,99 €
logo - KTC
KTC
Deterdžent za pranje rublja Faks  

*

5,29 €
logo - INTERSPAR
INTERSPAR
Deterdžent za pranje rublja SPAR praškasti Green Freshness 5,2 kg / 80 pranja ili tekući Super Sensitive 3 L / 40 pranja  
6,99 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

Gdje je na akciji - deterdžent za pranje

Proizvod deterdžent za pranje trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR, Kaufland, Konzum, KTC, Lidl, Plodine.

 

Gdje je najjeftinije - deterdžent za pranje

Najniža cijena za proizvod deterdžent za pranje može se pronaći u trgovini Konzum, gdje košta 2,09 € u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo. Ova posebna ponuda vrijedi od 20.06. do 26.06.2024..

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na deterdžent za pranje. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada deterdžent za pranje bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti deterdžent za pranje.

Provjerite cijenu deterdžent za pranje u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Studenac, Boso, Lidl, Stanić Diskont, Müller, Pivac, Kaufland, Plodine, Ribola, SPAR. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 5th Element, 7Days, AdBlue. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

 

Deterdžent za pranje - najniža cijena

Izgled u katalozima

Gdje kupiti - deterdžent za pranje

Najnoviji katalozi