Deterdžent za posuđe - Odlične cijene iz kataloga

search

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
logo - Plodine
Plodine
DIX Deterdžent  
0,79 €
logo - Plodine
Plodine
ČARLI Deterdžent  
1,19 €
logo - Plodine
Plodine
PUR SREDSTVO ZA PRANJE POSUĐA  
1,39 €
logo - Kaufland
Kaufland
LIKVI Deterdžent  

*

1,74 €
logo - dm
dm
Jar Deterdžent za pranje posuđa Lemon  
3,40 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

Gdje je na akciji - deterdžent za posuđe

Proizvod deterdžent za posuđe trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini dm, Kaufland, Lidl, Plodine.

 

Gdje je najjeftinije - deterdžent za posuđe

Najniža cijena za proizvod deterdžent za posuđe može se pronaći u trgovini Plodine, gdje košta 0,79 € u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo. Ova posebna ponuda vrijedi od 22.05. do 28.05.2024..

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na deterdžent za posuđe. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada deterdžent za posuđe bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti deterdžent za posuđe.

Provjerite cijenu deterdžent za posuđe u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Metro, Lidl, Kaufland, Trgocentar, Plodine, Bipa, Konzum, Ribola, SPAR, INTERSPAR. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 5th Element, 7Days, 7UP, audio sustav. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

 

Deterdžent za posuđe - najniža cijena

Izgled u katalozima

Gdje kupiti - deterdžent za posuđe

Najnoviji katalozi