Crijevo vrtno - Odlične cijene iz kataloga

Tražite li akcije i kataloge za crijevo vrtno? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput crijevo vrtno. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima crijevo vrtno.

Proizvod crijevo vrtno je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Konzum. Možete ga kupiti za 5,99 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 20.03. do 16.04.2023..

Proizvod crijevo vrtno trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini Konzum, Lidl, Plodine. Najniža cijena za proizvod crijevo vrtno može se pronaći u trgovini Konzum, gdje košta 5,99 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Konzum
 
Konzum
VRTNO CRIJEVO CELLFAST razne dimenzije kom -  

*

5,99 EUR
Plodine
 
Plodine
Vrtno crijevo - • dužina 20 m • s 4 nastavka Super prilika!  
7,49 EUR
Plodine
 
Plodine
Fleksibilno vrtno crijevo - • 5 m /15 m • sa raspršivačem  
10,99 EUR
Plodine
 
Plodine
Vrtno crijevo • duljina 30 m -  
10,99 EUR
Lidl
 
Lidl
PARKSIDE Fleksibilno vrtno crijevo Prikladno za 26.5 mm i 21 mm slavine Prilikom priključivanja vode rasteže se do cca 15 m Nakon upotrebe, crijevo se samostalno prazni i skuplja Uključuje set za priključivanje -  
14,99 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Crijevo vrtno u katalozima

 

Crijevo vrtno – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na crijevo vrtno. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada crijevo vrtno bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti crijevo vrtno.

Provjerite cijenu crijevo vrtno u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Plodine, Lidl, Konzum. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7 STARS, 7UP. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – crijevo vrtno

Najnoviji katalozi