Četka za kosu - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Lidl
Lidl
Cien Četka za kosu  
3,99 EUR
INTERSPAR
INTERSPAR
ČETKA ZA KOSU 2U1 REVLON za sušenje i povećanje volumena kose u jednom koraku Ionska tehnologija omogućuje raspršivanje kapljica vode u kosi negativnim ionima za njezino brže sušenje - a keramički premaz pomaže smanjiti oštećenja kose zbog pretjeranog oblikovanja, 1 kom 69,99 €/ 527,34 kn  
52,99 EUR
Avon
Avon
vidi katalog vidi katalog
Oriflame
Oriflame
vidi katalog vidi katalog
Oriflame
Oriflame
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

 

Četka za kosu u katalozima

 

Četka za kosu – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za četka za kosu? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput četka za kosu. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima četka za kosu.

Proizvod četka za kosu je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Lidl. Možete ga kupiti za 3,99 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 05.06. do 11.06.2023..

Proizvod četka za kosu trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR, Lidl. Najniža cijena za proizvod četka za kosu može se pronaći u trgovini Lidl, gdje košta 3,99 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na četka za kosu. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada četka za kosu bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti četka za kosu.

Provjerite cijenu četka za kosu u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Lidl, Avon, Oriflame, INTERSPAR. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7UP, adding role. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – četka za kosu

Najnoviji katalozi