Četka za kosu - Odlične cijene iz kataloga

search
Cijena
logo - dm
thumbnail - Četka za kosu
dm
16.05. - 31.05.2024.
2,64 €
Balea MEN Češalj za kosu i bradu
Prikaži katalog
Avon katalog
thumbnail - Četka za kosu
01.05. - 31.05.2024.
KTC katalog
thumbnail - Četka za kosu
23.05. - 05.06.2024.

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
logo - dm
dm
Balea MEN Češalj za kosu i bradu  
2,64 €
logo - Avon
Avon
vidi katalog vidi katalog
logo - KTC
KTC
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

Gdje je na akciji - četka za kosu

Proizvod četka za kosu trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini dm.

 

Gdje je najjeftinije - četka za kosu

Najniža cijena za proizvod četka za kosu može se pronaći u trgovini dm, gdje košta 2,64 € u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo. Ova posebna ponuda vrijedi od 16.05. do 31.05.2024..

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na četka za kosu. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada četka za kosu bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti četka za kosu.

Provjerite cijenu četka za kosu u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Avon, dm, KTC. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 5th Element, 7Days, 7UP, audio sustav. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

 

Četka za kosu - najniža cijena

Izgled u katalozima

Gdje kupiti - četka za kosu

Najnoviji katalozi