Čekić - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Lidl
Lidl
PARKSIDE9 1. Bravarski - čekić Težina glave: cca 300 g 2. Gumeni čekié Težina glave: cca 320 g 3. Stolarski čekié Težina glave: cca 340 g  
3,99 EUR
Lidl
Lidl
Aku kombinirani čekić - Motor bez četki (Brushless Motor) posebno dug vijek trajanja zahvaljujuči manjem trošenj Centralna biračka sklopka za sljedeče funkcije za pozicioniranje dlijeta Za snažno obradivanje betona. metala ili drva Bezstupanjska redulacija broja plus  
79,99 EUR
Vinkoprom
Vinkoprom
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

 

Čekić u katalozima

Katalog Vinkoprom
{store} katalog
01.06. - 27.06.2023.
Vrijedi u svim Vinkoprom prodavaonicama.
 

Čekić – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za čekić? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput čekić. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima čekić.

Proizvod čekić je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Lidl. Možete ga kupiti za 3,99 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 05.06. do 11.06.2023..

Proizvod čekić trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini Lidl. Najniža cijena za proizvod čekić može se pronaći u trgovini Lidl, gdje košta 3,99 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na čekić. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada čekić bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti čekić.

Provjerite cijenu čekić u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Lidl, Vinkoprom. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7UP, adding role. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – čekić

Najnoviji katalozi