Čarli - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Studenac
Studenac
ČARLI Deterdžent za ručno pranje posuđa - classic, original, 450 ml 2,65 €/l, 19,93 kn/l  
1,19 EUR
INTERSPAR
INTERSPAR
Deterdžent za ručno pranje posuđa Čarli razne vrste 1,35 L 1 L = 1,77 € / 13,34 kn  
2,39 EUR
SPAR
SPAR
Deterdžent za ručno pranje posuđa Čarli razne vrste 1,35 L 1 L = 1,77 € / 13,34 kn  
2,39 EUR
Lidl
Lidl
ČARLI Deterdžent - za posude  
3,29 EUR
Bipa
Bipa
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Čarli u katalozima

Katalog Studenac
{store} katalog
01.06. - 07.06.2023.
Vrijedi u svim Studenac prodavaonicama.
Katalog Metro
{store} katalog
25.05. - 21.06.2023.
Vrijedi u svim Metro prodavaonicama.
Katalog INTERSPAR
{store} katalog
31.05. - 06.06.2023.
Vrijedi u svim INTERSPAR prodavaonicama.
Katalog Metro
{store} katalog
08.06. - 05.07.2023.
Vrijedi u svim Metro prodavaonicama.
 

Čarli – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za Čarli? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput Čarli. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima Čarli.

Proizvod Čarli je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Studenac. Možete ga kupiti za 1,19 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 01.06. do 07.06.2023..

Proizvod Čarli trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR, Lidl, SPAR, Studenac. Najniža cijena za proizvod Čarli može se pronaći u trgovini Studenac, gdje košta 1,19 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na Čarli. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada Čarli bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti Čarli.

Provjerite cijenu Čarli u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Lidl, Bipa, Studenac, SPAR, Metro, INTERSPAR. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, adding role, aparat za sladoled. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – Čarli

Najnoviji katalozi