Bref - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
INTERSPAR
INTERSPAR
BREF Osvježivač za WC Classic, razne vrste 2 x 50g 1 kom = 1,25 € / 9,42 kn  
2,49 EUR
Plodine
Plodine
BREF Wc osvježivač Premium razne vrste Super prilika! 2x 50 g ili 2x 42 g  

*

2,89 EUR
Tommy
Tommy
Osvježivač WC školjke, 3 x 50 g lemon ili pine Bref 23,27 € / 175,31 kn/kg  

*

3,49 EUR
Lidl
Lidl
BREF POWER AKTIV - Flowerili limun  
4,99 EUR
Boso
Boso
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Bref u katalozima

 

Bref – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za Bref? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput Bref. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima Bref.

Proizvod Bref je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR. Možete ga kupiti za 2,49 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 31.05. do 06.06.2023..

Proizvod Bref trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR, Lidl, Plodine, Tommy. Najniža cijena za proizvod Bref može se pronaći u trgovini INTERSPAR, gdje košta 2,49 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na Bref. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada Bref bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti Bref.

Provjerite cijenu Bref u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Plodine, Lidl, Tommy, Boso, Metro, INTERSPAR, Decentia, Trgovina KRK. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, adding role, aparat za sladoled. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – Bref

Najnoviji katalozi