Badem - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Konzum
Konzum
BADEM Jezgra 500g 1kg - 6,98EUR 52,59kn  
3,49 EUR
KTC
KTC
Badem rfs - (EUR/kg; kn/kg)  

*

6,19 EUR
Plodine
Plodine
Badem jezgra 1 kg  

*

6,37 EUR
Decentia
Decentia
vidi katalog vidi katalog
Metro
Metro
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Badem u katalozima

 

Badem – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za badem? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput badem. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima badem.

Proizvod badem je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Konzum. Možete ga kupiti za 3,49 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 01.06. do 06.06.2023..

Proizvod badem trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini Konzum, KTC, Plodine. Najniža cijena za proizvod badem može se pronaći u trgovini Konzum, gdje košta 3,49 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na badem. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada badem bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti badem.

Provjerite cijenu badem u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Plodine, Konzum, Metss, Trgovina KRK, Metro, Decentia. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7UP, adding role. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – badem

Najnoviji katalozi