Aparat za kavu - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
KTC
KTC
Aparat za kavu Iskra CM-8006  

*

14,75 EUR
Plodine
Plodine
TRISTAR Aparat za filter kavu • kapacitet staklene posude za vodu 0,6 l • funkcija održavanja topline • indikator razine vode  

*

19,99 EUR
INTERSPAR
INTERSPAR
aParat za kavu simPeX - kapacitet posude: 1,25 L, snaga: maks. 870 W, filtar, funkcija protiv kapanja  
24,99 EUR
Tommy
Tommy
Aparat za filter kavu - 1 kom zapremnina: 1,5 L snaga: 800 W indikator razine vode Berlinger Haus super cijena 286,24 kn  

*

37,99 EUR
INTERSPAR
INTERSPAR
Aparat za espresso kavu Krups Dolce Gusto KP 173B Infinissima - zapremina spremnika za vodu: 1,2 L, za priprema toplih i hladnih napitaka, automatsko isključivanje nakon 5 minuta, pumpa: 15 bara, snaga: 1500 W 1 kom  
69,99 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Aparat za kavu u katalozima

 

Aparat za kavu – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za aparat za kavu? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput aparat za kavu. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima aparat za kavu.

Proizvod aparat za kavu je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini KTC. Možete ga kupiti za 14,75 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 25.05. do 06.06.2023..

Proizvod aparat za kavu trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR, KTC, Plodine, SPAR, Tommy. Najniža cijena za proizvod aparat za kavu može se pronaći u trgovini KTC, gdje košta 14,75 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na aparat za kavu. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada aparat za kavu bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti aparat za kavu.

Provjerite cijenu aparat za kavu u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Plodine, SPAR, KTC, Tommy, INTERSPAR, Pevex, Harvey Norman. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7UP, adding role. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – aparat za kavu

Najnoviji katalozi