Aku škare - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Lidl
Lidl
Nož za travu Parkside sa širinom reza od 8 cm - Nož za grmlje s dužinom reza od 12cm i maks. debijinom reza od 8mm 2-u-1 aku škare Klik-sustav za jednostavnu izmjenu noževa Mekana ručka zakretna za 180“ za ergonomičan rad  
15,99 EUR
Lidl
Lidl
Aku škare za živicu  
39,99 EUR
Lidl
Lidl
Parkside Performance? Aku škare za živicu Inovativni Brushless motor visoke energetske učinkovitosti Kvalitetni Lasercut nož s aluminijskom vodilicom i krajnjim graničnikom Za pogon su potrebne 2 baterije po 20 V (4 Ah) 2-ručna zaštitna sklopka s funkcijom trenutnog zaustavljanja noža Uključujuéi stabilni zaštitni tobolac za nož  
79,99 EUR
INTERSPAR
INTERSPAR
aku škare eiNHell ge-cH 1855/1 li kit  
109,99 EUR
Bauhaus
Bauhaus
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Aku škare u katalozima

Katalog INTERSPAR
{store} katalog
10.05. - 13.06.2023.
Vrijedi u svim INTERSPAR prodavaonicama.
Katalog Pevex
{store} katalog
01.06. - 26.06.2023.
Vrijedi u svim Pevex prodavaonicama.
Katalog Bauhaus
{store} katalog
01.06. - 28.06.2023.
Vrijedi u svim Bauhaus prodavaonicama.
Katalog Lidl
{store} katalog
 
Vrijedi u svim Lidl prodavaonicama.
Katalog Lidl
{store} katalog
 
Vrijedi u svim Lidl prodavaonicama.
 

Aku škare – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za aku škare? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput aku škare. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima aku škare.

Proizvod aku škare je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Lidl. Možete ga kupiti za 15,99 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 27.02. do 30.06.2023..

Proizvod aku škare trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini INTERSPAR, Lidl. Najniža cijena za proizvod aku škare može se pronaći u trgovini Lidl, gdje košta 15,99 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na aku škare. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada aku škare bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti aku škare.

Provjerite cijenu aku škare u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca INTERSPAR, Pevex, Bauhaus. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7UP, adding role. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – aku škare

Najnoviji katalozi