Ajax - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Tommy
Tommy
Sredstvo za čišćenje staklenih površina, 750 ml razne vrste Ajax 2,26 € / 16,98 kn/L  

*

1,69 EUR
Konzum
Konzum
AJAX sredstvo za čišenje odabrane vrste  
1,99 EUR
Tommy
Tommy
Sredstvo za čišćenje - 1 L razne vrste Ajax super ponuda 16,50 kn  

*

2,19 EUR
KTC
KTC
Univerzalno sredstvo za pod Ajax spring 1l+ Ajax staklo 500ml gratis  

*

3,32 EUR
Bipa
Bipa
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim trgovinama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Ajax u katalozima

 

Ajax – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za Ajax? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput Ajax. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima Ajax.

Proizvod Ajax je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Tommy. Možete ga kupiti za 1,69 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 25.05. do 18.06.2023..

Proizvod Ajax trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini Konzum, KTC, Tommy. Najniža cijena za proizvod Ajax može se pronaći u trgovini Tommy, gdje košta 1,69 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na Ajax. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada Ajax bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti Ajax.

Provjerite cijenu Ajax u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Bipa, Metro, Tommy. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7UP, adding role. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – Ajax

Najnoviji katalozi