Emmezeta - katalozi i akcije


Ako pretražujete web za kataloge Emmezeta, došli ste na pravo mjestu. Imamo najnovije letke iz Emmezeta te vodimo računa da dobijete najbolje cijene i akcije u svojoj trgovini. Ako želite uštedjeti nešto novca uporabom akcija u Emmezeta tjednim lecima te ostvariti najbolje popuste na Emmezeta tjednim katalozima, onda ste došli na pravo mjesto.

Sve za opremanje doma možete naći u Emmezeti

Emmezeta je svima dobro poznato ime kada govorimo o uređenju doma i okućnice. Ovaj specifični maloprodajni lanac poznat je po kvalitetnim proizvodima i pristupačnim cijenama. Svi proizvodi koji se prodaju u ovom trgovačkom lancu prolaze strogu kontrolu kvalitete te se na taj način kupcima osigurava sigurna kupnja koja je uz to i povoljna.

Ponuda

Katalog Emmezete dobit ćete uz ostale reklamne letke na kućnu adresu. U slučaju da ga propustite, možete ga naći na https://www.emmezeta.hr , na kojoj se nalaze samo aktualni katalozi s trenutno važećim popustima i popisom akcija. Najnoviji katalog vrijedi tjedan dana, ali postoje i brojni specijalizirani katalozi i akcije koji traju do isteka zaliha ili tijekom duljeg vremenskog razdoblja.

Novi katalozi Emmezete prilagođeni su godišnjem dobu i proizvodima koji se najviše kupuju. Na taj način lanac pomaže svojim vjernim kupcima da se pripreme za, na primjer, početak školske godine, ljetnu sezonu ili pripremu zimnice.

Emmezeta nagrađuje vjernost svojih kupaca te im je omogućila klub kartice. Ako ste član Emmezeta kluba, čekaju vas brojne dodatne akcijske ponude i sniženja do 30%. Ove ponude traju do mjesec dana ili do prodaje zaliha.

Posebne ponude

U suradnji s proizvođačima, u Emmezeti često traju posebne ponude za određenu vrstu proizvoda koje možete nabaviti po znatno nižim cijenama i uz velike popuste. Postoji i program rasprodaje u kojem su najprodavaniji proizvodi uz znatna sniženja.

Emmezeta za svoje kupce uvijek organizira prigodne promotivne akcije. Tako velike popuste možete naći na crni petak ili black friday, kad se doista isplati kupovati u toj trgovini. 

U trgovini možete platiti gotovinom, zatražiti R1 račun ili platiti karticama. Dostupna je i obročna otplata od dvije do dvanaest rata. Ako kupujete u webshopu, stvari su malo drugačije. Možete platiti pouzećem ili Internet bankarstvom, ali nije dostupna mogućnost obročne otplate.

Najbolji katalozi i letci Emmezeta na internetu
Imamo informacije o gotovo svakom Emmezeta katalogu i prodaji gotovo u cijeloj Hrvatskoj! Bez obzira na to jesu li skriveni u katalogu, na internetu ili offline, možete ih pretraživati na našoj web stranici.

Otkrijte najbolje Emmezeta prodaje
Ogroman broj ljudi želi uštedjeti novac na svom shopu na Emmezeta. Imamo sve informacije o Emmezeta prodajama tako da možete dobiti najbolje cijene i uštedjeti novac. Samo pogledaje posljednje kataloge i letke ovdje te vidite kako biste mogli sačuvati novac na sjajnim proizvodima. Ne zaboravite, štednja je temelj uspjeha!

Uložite svoje vrijeme!
Radi se samo o ispravnom mentalnom sklopu kad se radi o štednji. Upravo sada ćete možda uštedjeti nekoliko kuna, ali svaka pomoć je dobro došla te štednja s katalozima Emmezeta izvrstan je način da najbolje iskoristite svoj novac. Sve što vam treba je pametan kupac te malo istraživanja prije kupovine na Emmezeta. Treba malo više vremena ali naši letci mogu vam uštedjeti brdo novaca!

Na ovoj stranici pronaći ćete 1 trenutnih Emmezeta kataloga koji važe do - U katalozima ćete pronaći posebne ponude i popuste pretežito iz kategorije Namještaj, konkretno: boja, tepih, fotelja, stolica, stolić, polica, šalica, vaza, jastuk, košara, koje možete kupiti u 11 trgovina u gradovima kao što su Zagreb, Rijeka, Osijek, Zadar, Slavonski Brod itd. Ako ste zainteresirani za sniženja, promocije i posebne ponude u drugim trgovinama, pogledajte kataloge jednog od ostalih 85 maloprodajnih lanaca čiji su katalozi dostupni na Moj Katalog. Također možete pretražiti i arhivu trgovine Emmezeta da pogledate 17 kataloga koji više ne važe.

Emmezeta trgovine
Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Trgovci