Emmezeta - katalozi i akcije


Ako pretražujete web za kataloge Emmezeta, došli ste na pravo mjestu. Imamo najnovije letke iz Emmezeta te vodimo računa da dobijete najbolje cijene i akcije u svojoj trgovini. Ako želite uštedjeti nešto novca uporabom akcija u Emmezeta tjednim lecima te ostvariti najbolje popuste na Emmezeta tjednim katalozima, onda ste došli na pravo mjesto.

Aktualni katalozi

Najbliža
spinner

 Katalozi možda ne važe u svim lokalnim trgovinama.

 

Sve za opremanje doma možete naći u Emmezeti

Emmezeta je svima dobro poznato ime kada govorimo o uređenju doma i okućnice. Ovaj specifični maloprodajni lanac poznat je po kvalitetnim proizvodima i pristupačnim cijenama. Svi proizvodi koji se prodaju u ovom trgovačkom lancu prolaze strogu kontrolu kvalitete te se na taj način kupcima osigurava sigurna kupnja koja je uz to i povoljna.

Ponuda

Katalog Emmezete dobit ćete uz ostale reklamne letke na kućnu adresu. U slučaju da ga propustite, možete ga naći na https://www.emmezeta.hr , na kojoj se nalaze samo aktualni katalozi s trenutno važećim popustima i popisom akcija. Najnoviji katalog vrijedi tjedan dana, ali postoje i brojni specijalizirani katalozi i akcije koji traju do isteka zaliha ili tijekom duljeg vremenskog razdoblja.

Novi katalozi Emmezete prilagođeni su godišnjem dobu i proizvodima koji se najviše kupuju. Na taj način lanac pomaže svojim vjernim kupcima da se pripreme za, na primjer, početak školske godine, ljetnu sezonu ili pripremu zimnice.

Emmezeta nagrađuje vjernost svojih kupaca te im je omogućila klub kartice. Ako ste član Emmezeta kluba, čekaju vas brojne dodatne akcijske ponude i sniženja do 30%. Ove ponude traju do mjesec dana ili do prodaje zaliha.

Posebne ponude

U suradnji s proizvođačima, u Emmezeti često traju posebne ponude za određenu vrstu proizvoda koje možete nabaviti po znatno nižim cijenama i uz velike popuste. Postoji i program rasprodaje u kojem su najprodavaniji proizvodi uz znatna sniženja.

Emmezeta za svoje kupce uvijek organizira prigodne promotivne akcije. Tako velike popuste možete naći na crni petak ili black friday, kad se doista isplati kupovati u toj trgovini. 

U trgovini možete platiti gotovinom, zatražiti R1 račun ili platiti karticama. Dostupna je i obročna otplata od dvije do dvanaest rata. Ako kupujete u webshopu, stvari su malo drugačije. Možete platiti pouzećem ili Internet bankarstvom, ali nije dostupna mogućnost obročne otplate.

Najnoviji katalozi

Trgovci - namještaj