Hervis - trgovine i radno vrijeme

Ovdje možete naći sve informacije koje imamo o Hervis, uključujući lokacije Hervis s trgovinama te najčešće radno vrijeme za Hervis. Ovdje na Moj Katalog možete dobiti sve potrebne informacije poput lokacija trgovina i radnog vremena trgovina za vaše omiljene maloprodajne lance uključujući Hervis.


Katalozi Hervis
Katalozi Hervis
Katalozi Hervis

O Hervisu

Lanac trgovina sportskom opremom Hervis Sports na europskom tržištu postoji već 47 godina, a na hrvatskom je tržištu od 2006. Hervis Sports nudi robu vodećih proizvođača i jedan je od najkonkurentnijih lanaca sportske opreme u srednjoj Europi. Hervis ima kao cilj potaknuti zdrav i sportski način života. Hervis nudi povoljne cijene i visokokvalitetnu robu, te stručno savjetovanje pri kupnji.

Hervis nudi sportsku odjeću, obuću i opremu. Međunarodno poznati brendovi koje možete kupiti u Hervisu su Adidas, Asics, Nike, Puma, Reebok, Fila, Mizuno, Mammut, Converse, Benger, KTM, Speedo, Skechers, Deuter i mnogi drugi. Od odjeće su u ponudi trenirke, jakne, hlače, rukavice, patike, jakne i kape. Od sportske opreme su u ponudi bicikli, biciklistička oprema, kacige, reketi, ruksaci, naočale, lopte, šatori i mnogi drugi artikli. Katalog sniženja možete vidjeti ovdje.

Ovdje možete vidjeti trenutne Hervisove ponude i puno Hervisovih trenutnih akcija. Hervis također ima i svoj web shop preko kojeg možete naručiti vaš željeni artikl i preuzeti ga u trgovini. Time ušteđujete na troškovima poštarine. Ukoliko vam se roba ne sviđa, možete je i vratiti u roku od 14 dana po kupnji. Ukoliko ste član Hervis kluba, vaša dostava možete biti i besplatna te dobivate pogodnost 10% bonusa dobrodošlice i VIP ponude do 4% godišnjeg bonusa. Kako bi ste saznali više o Hervis klubu kliknite ovdje.

Više o Hervisu možete saznati na njihovoj stranici https://www.hervis.hr/store.

Zašto ljudi vole kupovati u Hervisu

  • Šaroliki asortiman: Hervis nudi izuzetno širok asortiman na području sporta i mode
  • Click & collect: plaćajući preko interneta, možete preuzeti robu u Hervis trgovini i uštediti na troškovima poštarine
  • Povrat u roku od 14 dana: ukoliko niste zadovoljni robom, Hervis nudi povrat robe u roku od dva tjedna nakon kupnje
  • Online outlet: Hervis nudi online outlet s popustima i do 77%
  • Hervis club: besplatna dostava i mnoge druge pogodnosti za članove Hervis kluba

Poslovnice i radno vrijeme

Hervis Sports ima svoja prodajna mjesta u cijeloj Hrvatskoj. Četiri prodajna mjesta u Zagrebu, dva u Osijeku, dva u Slavonskom Brodu, dva u Splitu, te po jedan u Šibeniku, Zadru, Poreču, Puli, Rijeci i Sisku. Kako bi ste pronašli vama najbližu poslovnicu, kliknite ovdje. Radno vrijeme je od ponedjeljka do subote od 7 do 20 sati.