Baby Center - trgovine i radno vrijeme

Ovdje možete naći sve informacije koje imamo o Baby Center, uključujući lokacije Baby Center s trgovinama te najčešće radno vrijeme za Baby Center. Ovdje na Moj Katalog možete dobiti sve potrebne informacije poput lokacija trgovina i radnog vremena trgovina za vaše omiljene maloprodajne lance uključujući Baby Center.


Katalozi Baby Center
Katalozi Baby Center
Katalozi Baby Center

O Baby Centru

Osnovana 2012. godine, ali sa 25 godina iskustva, Baby Center je samostalna trgovačka tvrtka koja prodaje proizvode namijenjene djeci i trudnicama. Konkurira na tržištu svojom ponudom kvalitetne opreme za majke i dojenčad, hrane, kozmetike, odjeće, obuće, igračaka i namještaja. Trudi se postati vodećom tvrtkom za prodaju proizvoda za djecu i trudnice na prostoru jugoistočne Europe.

Baby Center pridaje visoku važnost opskrbljivanju roditelja svime što je potrebno djeci i majkama, te da mogu pronaći sve što trebaju na jednom mjestu, bez potrebe za posjećivanjem više različitih trgovina. Proizvodi koji se mogu kupiti u Baby Centru uključuju kolica, autosjedalice, nosiljke, namještaj za dom, proizvodi za njegu i pelene, odjeću, obuću, igračke te proizvode za sport i rekreaciju. Česte akcije dodatno olakšavaju kupcima naći najbolju robu po pristupačnim cijenama.

O kvaliteti proizvoda govori i činjenica da je Baby Center 2018.  osvojio nagradu Best Buy Award u kategoriji lanac trgovina opreme za bebe i malu djecu.

Katalog i ponuda Baby Centra u cijelosti je vidljiva na njegovim mrežnim stranicama koje sadrže i online dućan kojim se roba može i dostaviti na kućnu adresu. Baby Centar ima i mnogo akcija, te kako bi ste saznali više o ponudama, popustima i pristupili online dućanu Baby Centra možete posjetiti mrežnu stranicu tvrtke na linku: https://www.babycenter.hr.

Zašto ljudi vole kupovati u Baby Centru

  • Sve na jednom mjestu: Kupci će sačuvati vrijeme i trud jer je sve što trebate za svoje bebe i za trudnice dostupno u jednoj jedinoj trgovini
  • Kvalitetni proizvodi: Baby Center je potvrdio kvalitetu svojih proizvoda dobitkom Best Buy Award 2018.
  • Online dućan: Mrežne stranice Baby Centera imaju cjelovit prikaz ponude i online dućan.
  • Podrška kupcima: Baby Center potiče uspješan razvoj djece kvalitetnim savjetima pri kupnji i ljubaznim prodavačima.

Poslovnice i radno vrijeme

Poslovnice Baby Centera su dobro zastupljene diljem Hrvatske. U Zagrebu se nalaze čak četiri poslovnice, i to u Žitnjaku, Jankomiru, Buzinu i Westgateu. Poslovnice postoje također i u Splitu, Osijeku, Virovitici, Dugopolju, Varaždinu, Rijeci, Zadru. Kako bi ste pronašli trgovinu najbližu vama, kliknite ovdje. Proizvode možete naći i u Roses Designer Outletu u Svetom Križu Začretje. Očekuju se i ekspanzije u mjestima poput: Slavonski Brod, Pula, Koprivnica i Šibenik. Svaka poslovnica radi prema svome radnom vremenu, koje se može provjeriti na mrežnim stranicama poduzeća https://www.babycenter.hr.