Bauhaus - katalozi i akcije


Ako pretražujete web za kataloge Bauhaus, došli ste na pravo mjestu. Imamo najnovije letke iz Bauhaus te vodimo računa da dobijete najbolje cijene i akcije u svojoj trgovini. Ako želite uštedjeti nešto novca uporabom akcija u Bauhaus tjednim lecima te ostvariti najbolje popuste na Bauhaus tjednim katalozima, onda ste došli na pravo mjesto.

Aktualni katalozi

Najbliža
spinner

 Katalozi možda ne važe u svim lokalnim trgovinama.

Katalog Bauhaus - Radionica 2022
Bauhaus katalog
 
Vrijedi u svim Bauhaus prodavaonicama.
 

BAUHAUS - sve što trebate za kuću

BAUHAUS je odavno oznaka za kvalitetu, osobito u području građevinskog materijala i pribora pa ne čudi da u Hrvatskoj imaju izgrađenu mrežu vjernih kupaca. Kad je Bauhaus zatvorio svoja vrata u nekoliko gradova, svi su mislili da će na hrvatskom tržištu nestati kao i brojni drugi lanci, ali pokazalo se da je tvrtka opstala i nastavila poslovati kao i ranije.

Bauhaus ponuda

Iako Bauhaus kao fizička trgovina ne postoji u brojnim gradovima, kvalitetom i ponudom stekli su vjerne kupce kojima je sada za naručivanje na raspolaganju webshop. Tako se najnoviji katalozi mogu naći na njihovoj stranici https://www.bauhaus.hr. Kupnja je online, prelistate katalog, odaberete proizvode, stavite ih u košaricu i platite. Za plaćanje postoje brojne mogućnosti: plaćanje pouzećem, karticama odjednom ili na rate ili bankovno plaćanje prema predračunu. Sve proizvode Bauhaus dostavlja na vaša vrata, ali dostava nije besplatna, razlikuje se po težini narudžbe kao i po lokaciji na koju se proizvodi dostavljaju.

Bauhaus katalozi

Ako na web stranici pogledate kataloge, naći ćete za svaki ukus ponešto. Novi katalozi su mjesečni, a osim njih postoje prigodni letci za sve vrste proizvoda, od rashladnih uređaja, preko uređenja vrta, sve do recepata za jela s roštilja. Svaki taj letak donosi akcije.

Posebne ponude

Za svako doba godine postoji prigodna akcija. Tako se zimi po akcijskim cijenama prodaju peći, a ljeti bazeni, suncobrani i ostala oprema koja će vam pomoći da lakše podnesete vrućinu. U Bauhausu uvijek osluškuju želje kupaca pa se često pojavljuju akcijski katalozi s proizvodima koji su najprodavaniji ili najtraženiji.

Ponuda Bauhausa ove je godine još bolja, jer obilježavaju 20. godišnjicu na hrvatskom tržištu. Tim su povodom pripremili veliku nagradnu igru za sve svoje kupce.

Bauhaus ima program vjernosti. Svaki kupac može zatražiti ProfiCard i dobiti plaćanje na odgodu ili popust od minimalno 5%. Osim toga, imaju i uslugu montaže kojom možete zatražiti pomoć pri montaži, savjet za preuređenje, renoviranje ili instaliranje novih sustava.

Proizvodi u katalozima Bauhaus

Najnoviji katalozi

Trgovci - hobi, domaća radinost i artikli za kućanstvo