Zdjela - akcija i cijena

Tražite li akcije i kataloge za zdjela? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput zdjela. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima zdjela.

 
Aktualni katalozi

Katalog Tupperware

Tupperware katalog - 29.11.2021. - 26.12.2021.
29.11. - 26.12.2021.
Vrijedi u svim Tupperware prodavaonicama.

Katalog Tupperware

Tupperware katalog - 29.11.2021. - 26.12.2021.
29.11. - 26.12.2021.
Vrijedi u svim Tupperware prodavaonicama.
 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na zdjela. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada zdjela bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti zdjela.

Provjerite cijenu zdjela u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Plodine, Konzum, INTERSPAR, JYSK, Metro, KTC, Tupperware, Alles, Kik. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput zdjelice za sladoled, zebra, zubatac, zelena salata, zračni hokej. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!


Zdjela - trgovci

Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Trgovci