Vrutak katalog - VIŠE NE VRIJEDI - stranica 210 *

thumbnail - Vrutak katalog - Sniženi proizvodi - ARO, salata, breskva, crveni ribiz, kozji sir, začin za hranu, crno vino, Merlot, vino, pjenušavo vino, J.P. Chenet. Stranica 210.
210 / 309

* Vrijedi u svim Vrutak prodavaonicama.

Proizvodi u ovom katalogu

 
MERLOT- CABERNET reserve ZOZP vino 2020 polusuho 0,75L 14% alk. berba 2020. RESERVE JP. CHENET MERLOT CABERNET KN/kom 44,⁹0 90 1L=59,87 KN EUR/kom 5,96 1L=7,95 EUR Grožđe se bere u punoj zrelosti, zatim fermentira tijekom 6 do 12 dana pri stalnoj temperaturi izme- du 25 i 28°C. Maceracija može trajati do mjesec dana kako bi se izvukli najbolje arome i boje. Tek tada određena količina odležava u bačvama od hrasta tijekom 6 mjeseci. Okus: Zaokruženo i dugo- trajno u ustima, s meka- nim taninina. Boja: Duboka rubinska boja. Miris: Trešnja, cmi ribiz, vanilija, likoricija, začin- ske i drvene note. Posluživanje: Topli kozji sir, Rib-eye odrezak poslužen s vinskim uma- kom. Poslužite na 16-18 C 2020 J. P. CHENET, Francuska Frant SHIRAZ ZOZP vino polusuho 0,75L 13,5% alk. berba 2020. Original JP. CHENET KN/kom 90 34,⁹⁰ 1L=46,53 KN EUR/kom 1L = 6,18 EUR Grožđe se bere u savrše- noj zrelosti, fermentira 6 do 12 dana. Maceracija se vrši na kontroliranoj temperaturi (oko 25%) i može trajati do 1 mjesec da bi izvukli najfinije oku- se i boje. Vino odležava u bačvama od nehrđajućeg čelika kako bi se očuvala svježina ibogatstvo aro- me. Boja: Rubinsko crvena, in- tenzivna i bistra Miris: Cvijetni i voćni: Trešnja, crveni ribiz. Na- govještaj zelene ljute pa- pričice, začini. Okus: Crveno vino sa okusima crvenog voća, notama papra, slatkog korijena i začina. Intenziv- no voćan i uravnotežen, prekrasna svilenkasta struktura. Posluživanje: sljubljuje se sa crvenim mesom, div- ljači, egzotičnim jelima, sirevima Poslužiti na 16-18 C. BLANC DE BLANCS pjenušavo vino brut 0,75L 11% alk. JP. CHENET nost. BRUT KN/kom 44,⁹⁰ 90 1L = 59,87 KN EUR/kom 5,96 FOR 1L=7,95 EUR Grožđe se ne bere u punoj zrelosti, da bi se zadržala svježina, bere se djelomič- no ručno. Proces daljnje proizvodnje vina odvija se na niskim temperaturama kako bi se zadržao sav po- tencijal svježine iz vina. Svježa, živahna i jedinstve- ne aromatične profinje- nosti izrađuju se u našem podrumu Landirasa blizini Bordeauxa, primje- nom tehnike koju je 1907. izumio francuski inženjer Eugène Charmat. Boja: Nježno zlatno, s broj- nim sitnim mjehurićima. Miris: Voćan, bijela breskva i marelica s naznakama brioša. Okus: svježe, živahno i aromatične jedinstvene profinjenosti uz dobru traj- U Posluživanje: Kao aperitiv ili uz lagana jela od bijele ribe i salate. Poslužite na 6-8 °C. SE ICE EDITION fiii pjenušavo vino demisec 0,75L 10,5% alk. RETILNET JR CHENT PORT PECHENEP CHENET IT HET FR 76023 136 PHINE BOCHNET OPCHE 10 JP. CHENET T HE CE EDITION P 7 CHINET JP CHENET JFCHEND KN/kom 44,⁹0 1L=59,87 KN EUR/kom 5,⁹6 1L = 7,95 EUR ICE EDITION pjenušavo vino demisec 0,20L 10,5% alk. JP. CHENET KN/kom 90 16,⁹⁰ AV 1L = 84,50 KN EUR/kom 2,24 1L = 11,22 EUR Proces daljnje proizvodnje vina odvija se na niskim temperaturama kako bi se zadržao sav potencijal svje- žine iz vina. Posebno je napravljeno kako bi se moglo uživati sa ledom! Vina su odabrana zbog svoje svježi- ne i intenzivne aromatičnosti. U našim podrumima u Landirasu, blizu Bordeauxa, vinari koriste postupak koji omogućuje da bez obzira na otopljeni led u vinu ICE EDITION zadržava svoje mjehuriće i svoje arome! Boja: Zlatna, lagana, s nitima mjehurića. Miris: Cvjetno, s bijelim voćem, korice citrusa i notama badema i lješnjaka. Okus: S ledom! Svježina, slatkoća i voćnost, sve u jed- ΠΟΠ. ICE EDITION poslužuje se u velikoj čaši sa kockama leda, ili ohlađeno. 210 prodaje i distribuira VRUTAK d.o.o. Tečaj konverzije: 1EUR= 7.53450 KN

Drugi katalozi Vrutak

Najnoviji katalozi