FELIX SOLIS, Španjolska
CASTILLO DE ALBAI
La Rioja
CAB. SAUVIGNON
CHARDONNAY
MERLOT
SHIRAZ
Contenda
Contenda
Contenda
Contenda
vino
vino
vino
vino
suho
suho
polusuho
0,75L
13,0%
vino
suho
0,75L
12,0%
alk.
0,75L
13,0%
suho
0,75L
12,5%
0,75L
13,0%
alk.
alk.
alk.
alk.
berba
berba
berba
berba
2019.
2020.
2020.
2020.
2020.
GASTTLL
ALBAI
CANERNET SAUVKINN
CHARDONNAY
MERLOT
SHIRAZ
TEHPAANILLO
IOJA
CONTENDA
CONTENDA
CONTENDA
CONTENDA
kn/kom
kn/kom
kn/kom
kn/kom
kn/kom
39,0
19,98
15,58
19,98
15,58
98
低58
19,98
15,58
31,52
1L = 53,20 kn
1L = 26,64 kn
1L = 26,64 kn
1L = 26,64 kn
1L = 26,64 kn
%3D
%3D
%3D
Boja: duboka ljublča-
Sorte: najbolja selekci-
ja grožda Tempranillo i
malog postotka grožđa
Regija:
Mancha, smještena na
središnjoj visoravni Pi-
renejskog poluotoka.
Regija:
Mancha, smještena na
središnjoj visoravni Pi-
renejskog poluotoka.
Castilla-La
Castilla-La
Regija:
Mancha, smještena na
središnjoj visoravni Pi-
renejskog poluotoka.
Castilla-La
sto crvena boja
sorte Garnacha.
Miris: tamno voče
šljiva, začini
Ovo vino ima slože-
ne arome šljive I crne
trešnje. Nepce je boga-
to i dobro definirano,
s mekanim taninima,
što rezultira elegan- Posluživanje:
tnim i dobro uravnote-
ženim vinom.
Vino Castillo de Albai
Vino je lijepe limun
žute boje, sa svježim i
Intenzivna
tamnocr-
Joven potječe iz odlič-
nih vinograda iz vinske
reglje Rioja.
Berba je bila ručna u
Okus: ugladeno, zrele
šljive, nježno začinjen
završetak
vena boja s aromama
tamnog voća. Na nep-
cu je voćno s bogatim
okusima crnog ribiza
i suptilnim začinima.
Ovo elegantno vino
punog tijela ima dobru
taninsku strukturu i
dugi uravnotežen zavr-
začinskim
aromama.
Okusi citrusa i slatke
dinje miješaju se s kla-
odlič-
optimalnim uvjetima
kao i maceracija od 7-8
dana kako bi vino po-
sičnim karakterom ove
no uz jela od crvenog
mesa, jela s roštilja i
srednje zrele sireve.
Poslužiti na 15-17 C
sorte grožda.
stiglo maximalnu ek-
spresiju aroma.
Posluživanje: rashlađe-
no na 8-10°C, uz tjeste-
nine i jela s piletinom.
Posluživanje: na
17°C, uz pizzu, tjeste-
15-
šetak.
nine i jela od piletine,
junetine I janjetine.
Boja:
sa odsjajima. Na miris
snažno, podsjeća na
crveno voće, jagode te
tamne trešnje
Posluživanje: na 15
17 C, uz pečenje ili
odrezak s roštilja.
cvijeće,
Okus: svjež, voćan sa
dugim završetkom.
Gastro preporuka: sa
tjesteninom, crvenim
mesom, sirevima ili sa-
latom.
Najbolja temperatura
za posluživanje je iz-
među 15 i 17C.
prodaje i distribuira VRUTAK d.o.o.
275