GORIŠKA BRDA, Slovenija
KRASNO
KRASNO
KRASNO
KRASNO
KRASNO
RDEČE
ZOI
BELO
MERLOT
MODRI PINOT
REBULA
ZOI
ZOI
ZOI
ZOI
vino
vino
vino
vino
vino
suho
suho
suho
suho
suho
0,75L
13,0%
0,75L
13,5%
0,75L
12,5%
0,75L
13,0%
0,75L
13,5%
alk.
alk.
alk.
alk.
alk.
berba
berba
berba
berba
berba
2020.
2016.
2018.
2019.
2016.
KRASNO
KRASNO
KRASNO
KRASNO
KRASNO
PHOT HOIE
kn/kom
kn/kom
kn/kom
kn/kom
kn/kom
69,90
55,52
69,90
89,90
71,52
69,90
55,52
90
69,
55,52
55.52
1L = 93,20 kn
1L = 93,20 kn
1L = 119,87 kn
1L = 93,20 kn
1L = 93,20 kn
%3D
%3D
%3D
%3!
Rebula
100 % Merlot
100% Pinot crni
Cabernet Franc
Ribolla Gialla
Chardonnay
Sauvignonasse
Cab. Sauvignon
Fermentacija: 100% u
francuskim
Vinos karakterom-pu-
nokrvno s toplim zavr-
šetkom.
Elegantna Ribolla Gialla
s čvrstom strukturom i
prepoznatljivom mineral-
nošću.
Merlot
barrique
Spoj iskričave svježine
briške rebule, char-
donnaya i začinjenog
sauvignonasa pravi je
Izbor. Već kod prvog
gutljaja preuzme sva
osjetila i prepušta nas
užitku jela uz ovo od-
lično vino.
Nježnost merlota, voć-
ni miris cabernet fran-
ca i čvrsto tijelo caber-
net sauvignona vode
u Goriška
Brda. Zažmirimo i pre-
bačvama
Starenje: 50% u fran-
cuskim barrique ba-
čvama 18 mjeseci, 50%
u spremnicima od ne-
hrđajućeg čelika
Šarmantno i zrelo vino
Fermentacija i starenje :
100% u hrastovim bačva-
Fermentacija stare-
nje: 100% u francuskim
barrique bačvama
Malolaktičko
ma od 6000 litara
Malolaktička fermentaci-
nas ravnO
vrenje:
ja: djelomična
Boja: tamno žuta sa zlat-
nim odsjaem
podsjeća
mediteranske citruse
dovršeno
pustimo se.
Boja: duboka rubin cr-
apsolutno simpatični
Merlot.
vena
Aroma:
па
cedrovinu
zaokružena
Boja: duboka rubin cr-
Miris: zrelo
crveno
nježnom notom vanilije i
koricom svježeg kruha.
Okus: elegantan, svjež i
skladan; lagani dodir slat-
kih tanina u dugom zavr-
šetku
vena
voće, bobice
Okus: zrelo voće, lijepo
izraženi tanini; ugodno
mekan s punim tijelom
i toplim završetkom
Posluživanje:
prsa, tunjevina, rižoto
s gljivama, dimljeni lo-
Miris: zrelo voće s dže-
ma od šljiva i čokolade
Okus: punog tijela s
mekom teksturom i
ugodnim, dugim i to-
plim završetkom
Posluživanje: osvježava-
juće salate, bijela riba i
školjke, povrtni rižoto i
tjestenina s umacima od
povrća
Poslužiti na temperaturi
od 12 "C
pačja
SOS
Poslužiti na tempera-
Posluživanje: sve vrste
turi od 12-14°C
crvenog mesa, zrell si-
revi
SREBRNA MEDALIA
Poslužiti na tempera-
ZLATNA MEDALIA
2019 Decanter World
turi od 14* C.
2018 Vino Ljubljana
Wine Awards
258
prodaje i distribuira VRUTAK d.o.o.