Vrutak katalog 01.11.2021. - 31.10.2022. - VIŠE NE VRIJEDI - stranica 243 *

thumbnail - Vrutak katalog - 01.11.2021. - 31.10.2022. - Sniženi proizvodi - vino. Stranica 243.
243 / 309

* Vrijedi u svim Vrutak prodavaonicama.

Proizvodi u ovom katalogu

 
TOKAJ, Mađarska TOKAJI ARANYFÜRT TOKAJI FURMINT TOKAJI FURMINT ТОКАЛ TOKAJI ASZU Grand kasna SZAMORODNI 5 PUTTONYOS Selection berba ZOI Zoi ZOI vino vino vino vino vino poluslatko 0,75L 11,5% suho slatko slatko slatko 0,75L 12,5% 0,50L 10,5% 0,50L 10,5% 0,50L 10,0% alk. alk. alk. alk. alk. berba berba berba berba berba 2018. 2019. 2017. 2018. 2014. TOKAJI ТОКАL ТОКАТ TAHD TOKAJI TOKAJI FURMING ASZÚ GATTONMA SIZA MORODNI kn/kom kn/kom kn/kom kn/kom kn/kom 29,90 23,52 49,90 49,80 39,52 49,90 39,52 179,90 39,52 148,52 1L 39,87 kn 1L = 66,53 kn 1L = 66,53 kn 1L = 99,80 kn 1L = 359,80 kn %3D %3D šipon i žuti muškat šipon (moslavac) PILLANAT šipon i lipovlna šipon I lipovina Ovo mlado, svježe i voćno FRIZZANTE Klasično vino regije Tokaj, vino, proizvedeno je grož- proizvedeno nalnom Tokaji metodom (kratko dozrijevanje u Zemplén hrastovim ba- čvama) zahvaljujući kojoj ka) osjete se dim i va- se dobiva tipičan karakter Tokaji sweet je slatki spe- ZOZP szamorodni Termin aszú označava tradicio- đa sa visokim postotkom bobice na grozdovi- ma koje su smežura- ne zahvaljujući kasnoj berbi, prezrijevanju i botritizaciji. vino šećera. Okus: pored tipične aro- me šipona (zelena jabu- cjalitet regije Tokaji. Proizvedeno je tradi- cionalnom metodom. suho 0,75L 10,5% Aszú bobice (bobice zaražene plemenitom plijesni) nisu odvajane Smežu- nilija koji vrlo elegantno zaokružuju i harmonizira- ju vinske kiseline Gastro preporuka: poslu- žiti ohlađeno na 7"C uz zelene salate i lagana jela od tjestenine alk. rane se bobice ručno beru jedna po jedna i stavljaju u drvene po- sude-puttonys-od kojih svaka prima 20-25 kg. Broj puttonyos-a od 3-6 označava količinu Ovog vina. berba 2019. Gastro preporuka: poslu- žiti ohladeno na 10°C sa nego su prerađene za- jedno sa normalno do- zrelim groždem sorata šipon i lipovina. Nakon fermentacije, vino je dozrijevalo u hrasto- vim bačvama, duboko u podrumu na 12°C. juhama i bijelim mesom dodanih aszú bobica u Gönc bačvu suhog vina (1361). Što "puttonyos-a" vino je bogatijeg okusa, ima duži potencijal dozrije- vanja u boci te je sku- plje. Okus: tipičan Tokajac sa harmoničnim kise- ima više PILLANAT linama i medno-oraša- stim okusom Gastro preporuka: po- služiti ohlađeno na 10- kn/kom 12°C uz deserte 44,90 35,52 1L = 59,87 kn prodaje i distribuira VRUTAK d.o.o. 243

Drugi katalozi Vrutak

Najnoviji katalozi