Vrutak katalog 01.11.2021. - 31.10.2022. - VIŠE NE VRIJEDI - stranica 227 *

thumbnail - Vrutak katalog - 01.11.2021. - 31.10.2022. - Sniženi proizvodi - prosecco, vino, pjenušavo vino. Stranica 227.
227 / 309

* Vrijedi u svim Vrutak prodavaonicama.

Proizvodi u ovom katalogu

 
MASOTTINA, Italija VIRAGE ROSE PROSECCO ROSE BRUT DI PINOT ZOI pjenušavo pjenušavo vino pjenušavo vino vino brut brut brut 0,75L 11,0% 0,75L 11,0% 0,75L 12,0% alk. alk. alk. berba 2020. NOVO! NOVO! NOVO! VIRAGC MASOTTINA MASOTTINA kn/kom kn/kom kn/kom 39,90 54,90 59,90 31,52 43,52 47,52 1L = 53,20 kn 1L = 73,20 kn 1L = 79,87 kn %3D Delikatno pjenušavo vino napravljeno od odabranih bijelih i crnih sorata grožđa Sorte: 90% Glera, 10% Pinot Nero Sorte: Pinot bijeli, Pinot crni I Pinot sivi Reglja: Veneto, Prosecco D.0.C. Crno grožđe se vinificira nakon kratkog razdoblja maceracije (24-36h) na 8-10°C. Charmat metoda, nakon fermentacije pjenušac ostaje minimalno 6 mjeseci na kvascima čime dobiva na profinjenosti. Charmat metoda Rezultat je vinifikacije grožda uglavnom Ovaj odležani pjenušac svijetle je slamna- Glere s malim dodatkom crnog pinota Charmat metoda. to žute boje sa finim i dugotrajnim per- Boja: Sjajno ružičasto vino sa finim, du- gotrajnim perlanjem. lanjem. Boja: Svjetlo ružičasta s postojanim per- Boja: Svijetla slamnato žuta sa finim i po- stojanim mjehurićima lama Miris: divlje bobice i crveno bobičasto voće poput maline, divlje jagode i crve- nog ribiza, tipičan i čist. Miris: Upečatljivo je po mirisnim voćnim notama šumske jagode, maline, ribizla i trešnje, profil arome također sadrži ži- Miris: Intenzivan i kompleksan sa tono- vima korice kruha, dozrele marakuje mediteranskih začina, timijana, origana i vanilije. Okus: Punog tijela, svilenkastog okusa vahne naznake breskve i marelice sa za- koji se poklapa sa mirisom. vršnim cvjetnim dodirom. Okus: mirisno, svježe s voćnim notama koje i dalje prevladavaju. Elegantno i harmoničan i pitak pjenušac nježno, all u isto vrijeme živahno i svježe s dugotrajnim završetkom. Temperatura posluživanja: 6 - 8* C. Okus: Punog tijela, bogatog okusa, vrlo Posluživanje: Kao aperitiv poslužen sa prženim povrćem ill povrćem sa roštilja. Odlično se slaže sa prženom ribom te ka- menicama, škampima, tartufima. Posluživanje: Vrlo svestran u kombinaciji s hranom, iz- vrstan pratilac uz ribu, bijelo mesol povr- će na žaru. Temperatura posluživanja: 6-8°C Temperatura posluživanja: 6 - 8 °C. prodaje i distribuira VRUTAK d.o.o. 227 VIRAGE MASOTTINA VNILIOSVN

Drugi katalozi Vrutak

Najnoviji katalozi