Vrutak katalog 01.11.2021. - 31.10.2022. - VIŠE NE VRIJEDI - stranica 223 *

thumbnail - Vrutak katalog - 01.11.2021. - 31.10.2022. - Sniženi proizvodi - Chardonnay, vino. Stranica 223.
223 / 309

* Vrijedi u svim Vrutak prodavaonicama.

Proizvodi u ovom katalogu

 
GERARDO CESARI, Italija CHARDONNAY PINOT GRIGIO SOAVE LUGANA CENTO RECIOTO CORVINA JEMA Essere Essere Essere FILARI Cesare Cesari Cesare ZP ZOZP ZOZP ZOZP ZOI ZP vino vino vino vino vino vino suho suho suho suho slatko suho 0,75L 12,0% 0,75L 11,5% 0,50L 13,0% 0,75L 0,75L 0,75L 13,5% 12,5% alk. 13,0% alk. alk. alk. alk. alk. berba berba berba berba berba berba 2020. 2020. 2020. 2020. 2018. 2015. NOVO! NOVO! NOVO! NOVO! NOVO! JEMA CESAR Ssere Chandonnas Trevenee Pal Crige Soave CESADE CESARI UESARI OESARI CENTO FILAH UESARE kn/kom kn/kom kn/kom kn/kom kn/kom 34,90 34,90 27,52 34,90 27,52 79,90 83,52 149, kn/kom 90 179,90 27,52 148,52 118,52 1L = 46,53 kn 1L = 46,53 kn 1L = 46,53 kn 1L = 106,53 kn 1L = 239,87 kn 1L = 199,87 kn %3D %3D %3D Corvina, Rondinella, Molinara Sorta: Chardonnay Sorta: Pinot Grigio Sorte: Sorte: Sorta: Corvina Garganega 90% Trebbiano di Soave Chardonnay 5% 100% 100% Turbiana 95% Recioto se ističe du- Grolde je pažijivo ubra- no I stavljeno na pro- bojom, s adsjajima sušivanje 20 dana. Fer- bokom granatnom Reglje: Friuli I Provincija Veneto, Reglja: Tre venezie (Veneto-Friuli-Pro- vincija Trento) 10% Svijetla slamna- mentativna maceradja grimizne. Arome: Vrlo kon- trajala je oko 20 dana. Nakon pretakanja usl- jedlla Je potpuna ma- lolaktična fermentacija: Odlelavanje u malim drvenim bačvama, od francuskog hrasta traja- lo je 18 mjesecl, nakon Lega je pomlješano I odležalo daljnjih 6 mje- seci u bačvama. Regija: Soave, pro- tožuta boja. Inten- vincija Verona Trento zivnie note cvijeća i voća. Na nepcu zistentno vino, ali izrazite mekoće, Boja: Slamnato Boja: Blijedo žuta intenzivne arome sa zelenka- stim odsjajima žuta Boja: Blijedo sla- otkriva dobru mi- neralnost I kiselost uz punoću, mekoću i postojan okus. likera od trešanja i višanja, nešto malo šumskog voća, te va- nilije i dašak barikne bačve. Miris: Svježi i voćni mnate boje, sa zelenkastim nazna- Miris: Vrlo tipičan nježne arome. Okus: Hrskavo, suho, slano, sklad- kama. Ugodan, Posluživanje: Užitak je kao aperi- tiv, savršeno uz pre- Okus: Suh, lagan i djelo, jezersku ribu dobro izbalansiran. (bijelu ribu, jegulju, pastrvu), kao i mor- sku ribu ili delikat- no i dobro izba- Miris: zrelo voće i glog. Boja: Svijetle jubičasto crvene boje. Okus: Voćni, me- obzira lansirano, s kani, sa ugodnim gotrajnim voćnim du- Bez na vrlo visok slador ( 80-100grama čera/L) ovo je jako snažno i strukturira- še- Miris: arome crvenih boblca maceriranih trešanja s blago tostira- nim tonovima i primje- sama kakaa i kave. Okus: je mekan, pun | uravnotelen, Izvrsne duljine i postojanosti. kiselinama. notama. Posluživanje: Izvrsno kao ape- Posluživanje: Izvrsno kao ape- Posluživanje: ritiv, savršeno se no vino. Jako dobro izbalansirani tanini. ritiv, savršeno se Preporučuje se s no glavno jelo, slaže s predjelima, slaže s predjelima, predjelima, ribljim Gastro preporuka: juhama, ribom I juhama i ribljim je- jelima, bijelim me- Zbog svoje osobito- najbolje ga je poslu- žiti na kraju jela uz može uživati dugo kolače, sušeno voće, deserte s čokoladom. delikatnim jelima sa sirom. som, juhama i svje- sti, "Cento Filari" se žim sirevima. Uparivanje i poslužl- vanje: Dobro se slaže s mesom na žaru i na ra- lima. Poslužite na tem- nakon berbe. Zbog svoje profinje- žnju, kao i s jako dobro sirevima. peraturi 10 */12 C. Poslužite na tem- Poslužite na tem- začinjenim nosti, vočnosti, doj- peraturi 10 /12 C. d peraturi 10 /12 Poslužte na tempe- Idealno kao vino za užl- ma vanilije i barika, vanje u društvu. Poslu- C. raturi 8 "/10 °C. idealno i kao vino za žite na 18-20 C. „meditaciju". prodaje i distribuira VRUTAK d.o.o. 223 EEL

Drugi katalozi Vrutak

Najnoviji katalozi