Vrutak katalog 01.11.2021. - 31.10.2022. - VIŠE NE VRIJEDI - stranica 218 *

thumbnail - Vrutak katalog - 01.11.2021. - 31.10.2022. - Sniženi proizvodi - džem, med, vino. Stranica 218.
218 / 309

* Vrijedi u svim Vrutak prodavaonicama.

Proizvodi u ovom katalogu

 
CARLO PELLEGRINO, Italija FRAPPATO NERO D' AVOLA MOSCATO ZEBO NERO D' AVOLA PANTELERIA MARSALA VERGINE TARENI TARENI vino CENTARE PASSITO SOLERAS HQUOROSO likersko vino vino ZP ZOZP SECCO ZP ZOZP slatko vino Zoi suho suho suho ZOI vino likersko 0,75L 7,0% alk. slatko 0,75L 13,0% alk. 0,75L 13,0% 0,75L 13,5% alk vino suho 0,50L 15,0% alk. 0,50L 19,0% alk. berba berba berba alk. 2020. 2019. 2017. 2020. NOVO! NOVO! TARENI TARENI PANTELLERIA FRAPPATO (ENTARE Salina nero d'avola kn/kom kn/kom kn/kom kn/kom kn/kom kn/kom 49,90 39,52 49,90 39.52 39,0 54,90 43,52 99,90 79,52 99,90 79,52 31,52 1L = 66,53 kn 1L = 66,53 kn 1L = 53,20 kn 1L = 73,20 kn 1L = 133,20 kn 1L = 133,20 kn %3D %3D Sorta: Muškat proizvodnje provincija područje Sorta: Nero D Avola proizvodnje: otok Pantelleria (pro- grožđa: Sorta: Frappato Sorta: Nero D'Avola Zona Zona Vinifikacija: prijema ji, grožde Muškata nakon proizvodnje vincija Trapani) Proizvodnja: nježno prešanje i tempera- Zona Trapani, Marsale i Mazara del Svijetle, Grožde za ovo crno granatno crvene boje, inten- zivnih mirisa i okusa crvenog voća, šljive, višnje i šipka sa na- znakama ljubičice. grožđa: zapadna Si- cilija vinari- vino, pogodno sve prilike, uzgaja se u području Salemi nježno se preša i fer- i Mazara del Vallo talijanskoj provinciji Trарani. za Vallo Proizvodnja: Solera sistem kroz 5 godina u slavonskom hrastu turno kontrolirana mentira pod tlakom u inox tankovima u uvjetima kontrolira- ne temperature. Vinifikacija: tradicio- nalna, duga macera- cija u termički kon- troliranim uvjetima fermentacija. jačavanje vina dadavanje nog alkohola vinskog porijekla i dodavanje sUšenih Po- tj. zapremine od S0hl i 80hl neutral- Crveno vino ugodne svježine, vrlo lako za Boja: jantarno žuta s bakrenim refleksi- Tamne rubinsko cr- Mlado vino naglo se hladi kada se posti- grozdova Proizvodnja: u inox tankovima vene boje sa nježnim odsjajem ljubičestih tonova. Svježeg miri- sa ružinih latica, viš- nje maraske i kupine. piti. sorte Zibibo. jama Miris: složeni, inten- zivni, eterični, mirisi gne željeni stupanj ostatka šećera u vinu te se tako zaustavlja daljnja fermentacija. Profinjene kiselosti i mineralnih nota, odličan pratilac mno- gim jelima, a najbolje odgovara uz lagana bijela mesa, prženu ribu ili pečenu na ro- štilju te uz polu odle- žane sireve, rižota. Fermentacija u inoks tankovima i daljnje začinskog bilja, su- smirivanje u bocama. Bоја: rubinskо спе- па Punog tijela, okusa Punjenje u boce slije- višnje sa neodolji- di odmah po kratkom vom svježinom, izvr- smirivanju u tankovi- šeno citrusno voće, duhan, kava, kara- mel, kandirano voće, vanilija. Miris: intenzivna na crveno voče, džem i balzamično bilje juni- Boja: nježno žuta sa jantarnim sjajem preporuka: slaže se odlično sa Voćem, izbalansiranim perusa i smole Gastro ma. sno Miris: intenzivan i taninima i nježnim dodirom vanilije. Zebo je Okus: suho, toplo, traje, džem od ma- ugodan voćni završe- tak, puno crnih tre- Šanja i začina. Moscato sušenim jedno izuzetno osvje- žavajuće vino, umje- reno pjenušavo sa sitnim mjehurićima. relica, med ad ba- kolačima ricotta Temperatura posluži- vanja: 16-18 "C sirom, sezonskim si- revim Odlično se slaže uz grema lagana, bijela mesa, Okus: toplo, usklađe- no, traje povrtna jela, srednje dozrele sireve i blago začinjena jela od div- ljači. Gastro preporuka: mesna jela, mladi Mirisi podsjećaju na svježe nektarine, di- nje i bijelu breskvu. Temperatura posluži- Nježno, slatkasto sa dugim završetkom. Gastro preporuka: izvrsno se slaže s pi- tama od voća, tvrdi sirevi sirevi. vanja: 16-18 "C 218 prodaje i distribuira VRUTAK d.o.o.

Drugi katalozi Vrutak

Najnoviji katalozi