SCHLOSS GOBELSBURG, Kemptal, Austrija
GRÜNER VELTLINER
GRÜNER VELTUNER
ST. LAURENT
Haidegrund
ZOI
PINOT NOIR
RIESLING
Renner
Tradition
Tradition
Zoi
ZOI
ZOI
ZOI
vino
vino
vino
vino
vino
suho
suho
suho
suho
suho
0,75L
13,0%
0,75L
13,5%
0,75L
13,0%
0,75L
13,5%
0,75L
13,0%
HELSU
HET
alk.
alk.
alk.
alk.
alk.
berba
berba
berba
berba
berba
2017.
2019.
2015.
2017.
2017.
CHER
GORKIABRI
PINOT NOIN
RENNER T
ST LAURENT
TRADITION
TRADITION
kn/kom
kn/kom
kn/kom
kn/kom
kn/kom
199,80
179,90
199,90
而52
199, 90
新852
199, 90
159,52
160,52
148,52
1L = 266,52 kn
1L = 239,87 kn
1L = 266,52 kn
1L = 266,52 kn
1L = 266,52 kn
%3!
%3D
%3D
%3D
Još uvijek vrlo mlado
s nježnim tonovima
kvasca, puno vitalno-
sti, raskošno u mirisu
i okusu, pravi duet
mirisa i okusa vinogra-
darske breskve i starih
sorti kruške. Elegan-
tno, izbalansirano, pu-
nog tijela i slojevitog
okusa. Dozrijevanjem
u boci postat će još
profinjenije i jedan od
najboljih tradicionalnih
rizlinga.
Osebujan stil multi-
vitaminskog soka sa
mirisnim
Tamne rubinske boje Boja: svijetlo žuto ze-
sa ljubičastim odsja-
jem. Mirisa tamnog
šumskog voćai tamne
trešnje. Srednjeg tijela,
cistercitskog
Posjed
samostana, jedna od
najstarijih vinarija u
austrijskom Podunav-
Iju čija dokumentirana
povijest datira iz 1171.
godine. Vinogradi su
locirani na padinama i
lena
dodirom
mljevenih
plodova vrlo široka
paleta mirisa i okusa
slatkog voća. Vino je
punog tijela, ali vrlo
Živahno sa mineralnim
Miris: nježne arome.
lišća, crvene paprike i
začina s cvjetnim nota-
ma i medom.
orašastih
profinjene voćne slat-
koće trešanja sa finim
taninima.
Poslužiti na 12-14°C uz
Okus: živahan i sjež s
terasama povrh doline
rijeke Kamp, blizu gra-
slankastim
izraženom mineralno-
meke sireve, prženo
povrće i meso, špek,
gljive, torteline sa ric
tonovima
da Langenloisa i sela
Gobelsburg.
Specijalnost
na kraju.
Odlično uz pečenu pi-
letinu s povrćem na
šću čak slankast, do-
bre strukture, bogat i
kompleksan, završetak
dugačak i kremast.
vinarije
cotom.
10-12°C.
Gobelsburg
su vina proizvedena
od Zelenog veltlinca i
rizlinga, autentična i
profinjena.
Schloss
SEIT
Gastro preporuka: tje-
Poslužiti na 10-12°C uz
SCHLOSS
stenine, jela od bijelog
mesa, srednje zrell si-
revl.
guščju jetru, kuhanu
ribu u umaku, teletinu,
GOBELSBURG
WEINKULTURERBE ESTERREICHS
zapečene štrukle.
prodaje i distribuira VRUTAK d.o.o.
177