JAREC-KURE, Biškupec Zelinski, vinogorje Zelina
CHARDONNAY
CUVEE
MANZONI BUELI
PINOT BIJELI
ROSE
KRALJEVINA
KZP
KZP
KZP
KZP
ZOI
KZP
vino
vino
vino
vino
vino
vino
suho
suho
suho
0,75L
11,0%
suho
suho
0,75L
12,5%
0,75L
11,0%
0,75L
0,75L
0,75L
12,5%
12,0%
13,0%
alk.
alk.
alk.
alk.
alk.
berba
alk.
berba
berba
berba
berba
2019
berba
2020.
2019.
2020.
2020.
2020.
THI
EBRO
Maske
apzi
2016.
kn/kom
kn/kom
kn/kom
kn/kom
kn/kom
kn/kom
54,70
54,70
54,70
54,70
59,98
47,58
44,98
35,58
43,36
1L = 72,93 kn
43,36
43,36
43,36
1L = 72,93 kn
1L = 72,93 kn
1L = 72,93 kn
1L = 79,97 kn
1L = 59,97 kn
%3D
Lijepe je i zelenožu-
te boje, vrlo inten-
zivne, trajne i fine
5 karakteri-
stičnim tropskim no-
tama koje postepe-
syrah, pinot cmi
vino Tradicionalno vino
Križanac je char- Lijepe je svijetložute Kvalitetno
donnaya i rajnskog boje sa zelenkastim
rizlinga. Pokazuje odsjajem,
veliki potencijal i
pobuđuje znatiže-
Iju mnogih vinskih
stručnjaka,
Zvođača i potroša-
koje se najviše pije zelinskog
kraja,
Ovo elegantno cr-
bogatog
ekstrakta koji
u proljeće i ljeti, srednje alkoholič-
no i blago izražene
i kiselosti.
arome
veno vino oduševit
mu
lepršavo i svježe,
će Vas svojom ra-
skošnim voćnim aro-
daje iznimnu punoću
okusa, a karakteri-
stična aroma, vrlo
izražena i fina (voće,
osvježavajuće
elegantno.
ga voćni karakteri Poslužuje se
puni jagoda, ma-
lina, trešnjanja i
lubenica.
Krase
nim otvaranjem vina
idu prema zrelom
voću, mineralnim pa
i začinskim aroma-
mama i snаgоm, te
nježnim
notama. Nastalo je
sljubljivanjem dviju ča.
crvenih sorata, Syra-
taninskim
proi-
ras-
dominira miris zrelih
hlađena na 11°C uz
jabuka i krušaka te
cvjetne note) čine ga
prepoznatljivim.
kuhanu i pečenu
Sjajan puretinu, piletinu,
ma.
ha i Cmog Pinota.
Završno dozrijevanje izrazite vočnosti I
odvija se u drvenim
bačvama što ovom
je pratitelj gotovo teletinu, janjetinu
svih kuhinja, kao i svinjetinu.
Ova sorta daje vina
Okus je pun, jak, bo-
gat i trajan, tako da
dugo vremena nakon
kušanja ostaje okus
vrhunskog vina.
Na okus vino ostavija aperitiv i u kokteli-
dojam ugodne svje-
žine, zaokružena je,
meko i vočno.
Preporučena tempe-
ratura za serviranje temperatura
je 16 C uz hladne na-
reske, ribu, teletinu,
govedinu, janjetinu,
juhu i sir.
svježine, istodob-
no vrlo strukturno
i bogato, dugog
ma.
vinu daje posebnost.
Preporučamo ga uz
sva mesna jela, po-
sebno divljač, patke,
ratura za posluživa- guske, te zrele sireve.
okusa s aromama
Preporučena
tipičnim više za
razvijeni rajnski ri-
zling
Preporučena tempe-
za
posluživanje
je
nje je 12°C.
10°C.
Preporučena tempe-
ratura za posluživa-
nje je 12°C.
150
prodaje i distribuira VRUTAK d.o.o.
Krajevina Lelina