Uskrs - katalozi i akcije

Pogledajte posljednje Uskrs akcije ovdje. Na Moj Katalog imamo najbolje akcije i kupone za artikle koje želite kupiti za Uskrs. Imamo sve najbolje akcije za vaše omiljene brendove te vam se može pomoći uštedjeti novac tijekom Uskrs. Izvucite najviše iz Uskrs s Moj Katalog.

Trenutno nema aktualnih kataloga.

Uskrs - Trgovci

Uskrs

Uskrs je jedan od najvećih kršćanskih blagdana, kojim se kršćani prisjećaju na uskrsnuće Isusa Krista, tri dana poslije njegove smrti i ukopa. Uskrsu prethodi četrdeset dana korizme, te Veliki tjedan. Različite kršćanske crkve ga slave na različite datume i njegov datum nije fiksan. U katoličkim zemljama može biti između 22. ožujka i 25. travnja. Pravoslavni Uskrs često pada na kasniji datum nego katolički. U Hrvatskoj od davnina postoji običaj ukrašavanja jaja – pisanica. Najčešće se bojaju crvenim lukom i ciklom. Rašireni međunarodni običaj, pogotovo u Americi, je da roditelji ili Uskršnji zec skrivaju jaja, a djeca ih pokušavaju pronaći.  Ideja o Uskršnjem zecu potječe u Srednjoj Europi krajem 16. stoljeća. Uskršnji zec je simbol plodnosti a pisanice su simbol života. Djeca diljem svijeta se raduju Uskrsu. Kuće su ukrašene uskršnjim ukrasima, uskršnja jaja su na stolu sa uskršnjim slikama, pišu se čestitke za uskrs i peku se kolači za uskrs. U Hrvatskoj se, međutim, ovaj događaj vezuje i za nemile ratne događaje, kao Krvavi Uskrs.

Uskršnje ponude

Vrijeme je Uskrsa i mnogi lanci maloprodaje kao što su Lidl, Konzum, Plodine ili Spar objavljuju kataloge sa specijalnim uskršnjim ponudama. Možete naći široki asortiman svega što vam je potrebno za Uskrs. Kupite djeci slatkiše i kolače za uskrs, pisanice, igračke i mnoge druge stvari. Obradujte svoje najmilije uskršnjim čestitkama, elektronikom, knjigama,  i mnogim druge stvarima. Pobrinite se da vam uskršnje gnijezdo bude puno. U slučaju da vas zanima uskršna kupovina odjeće i modnih detalja, obavezno provjerite trgovine poput Pepco i ZARA.

Uskršnji šoping

U iščekivanju blagdana Uskrsa, mnogi supermarketi i trgovine nude izuzetne uskršnje ponude. Uz pomoć https://mojkatalog.hr budite u toku – ne morate tražiti nove letke i kataloge, već ih možete vidjeti sve na jednom mjestu i biti upućeni u najnovije ponude. Pronađite uskršnje ponude po najboljim cijenama i uštedite na vašim kupovinama!

Sretan i blagoslovljen Uskrs!

Najnoviji katalozi