Ultra gros katalog - VIŠE NE VRIJEDI - stranica 100

thumbnail - Ultra gros katalog - Sniženi proizvodi - teleća koljenica, celer, crveni luk, mažuran, maslinovo ulje, posuđe. Stranica 100.
100 / 115

Proizvodi u ovom katalogu

 
SVEČANOST U VAŠEM DOMU Teleća koljenica kao ispod peke | električnu sjeckalicu stavi- te 1 dl maslinova ulja, češ- pa ih posložite oko mesa. Po- novno zalijte vinom i mesnim poslažite luk i korijen celera narezane na kockice, zalijte njak u granulama, namrvljeni dijelom mesnog temeljca i bi- temeljcem te prekrijte alumi- mažuran, mljevenu jelog vina te stavite u pećnicu nijskom folijom, vratite u peć- zagrijanu na 150 °C. Pecite oko zajedno dobro izradite. Teleću jedan sat. Nakon toga koljeni- od 200 °C otprilike sat i pol. cu ponovno premažite uma- kom, a ostatak umaka prelijte u posudu s krumpirom nare- zanim na ploške i mrkvom na- rezanom na četvrtine. Po po- sušeni slatku papriku i papar pa sve nicu i pecite na temperaturi koljenicu na nekoliko mjesta zarežite oštrim nožem kako biste presjekli žilice da se tije- kom pečenja ne skuplja. Zatim je natrljajte solju, premažite pripremljenim umakom i po- trebi začinite solju i paprom, ložite je na sredinu vatrostalne dodajte još malo maslinova posude za pečenje. Oko mesa PRIPREMITE (Z 4OSOBE): 1 teleća koljenica 1,2 kg krumpira 10 dag mrkve 1 crveni luk > 10 dag korijena celera 1,5 dl mesnog temeljca 1,5 dl bijelog vina > 1 žličica mljevene slatke paprike 1 žličica češnjaka u granulama 1 žličica sušenog ulja, sastojke dobro izmiješajte NED T mažurana > maslinovo ulje > sol раpar A M MI7 GLAVNO JELO . e Fesson kOR ULTRA 99

Drugi katalozi Ultra gros

Najnoviji katalozi