ledo
30 minuta
4
Polako pečeni losos
sa salatom od mahuna
Ledo recepte
SASTOJCI:
•1 alica ekstra djevicanskog
maslinovog ulja
4 Ledo fileta lososa
•1 zlica usitnjene svježe majčine dušice
• Naribana korica jednog limuna
• Morska sol
• Svježe mljeveni crni papar
4kriške limuna
• 450g Ledo žutih mahuna
•2 režnja češnjaka
2 alice bućinog ulja
· Aceto balsamico
potražite na
receptiledo.hr
PRIPREMA:
1 Pećnicu zagrijte na 135 C.
2. Lim obložite papirom za pečenje i prémažite sa malo maslinovog ulja. Zatim položite filete
lososa sa kožom prema dolje.
3. Pomiješajte ostatak maslinovog ulja s majčinom dušicom i koricom limtuna pa premažite
filete. Zatim ih začinite sa soli i paprom te ostavite 10-ak minuta da odstoje.
4. Filete stavite peći u zagrijanu pečnicu 20-ak minuta
5. Mahune kuhajte u uzavreloj, posoljenoj vodi 13-14 minuta procijedite pa
začinite bućinim uljem, octom, protisnutim češnjakom. soli i paprom.
6. Pečene filete lososa servirati s kriškom limuna i salatom od mahuna
ZATO
biram
Ledo!
LEDO
GARANCIJA
KVALITETE
TACIIČKI
kontrolirano
Losos
PODRIJETLO
MAHUNA
ZUTA
ILET S KOžoM
Chuse uman
SLARA
BRZA
priprema
tm 450 g
NGRALINGIME
12-400g or 8888
AN