Tommy katalog 23.03. - 09.04.2023. - VIŠE NE VRIJEDI - stranica 12 *

thumbnail - Tommy katalog - 23.03.2023. - 09.04.2023. - Sniženi proizvodi - ekstra djevičansko maslinovo ulje, maslinovo ulje, ulje od koštica grožđa, alkohol, bijelo vino, vino, sir, tvrdi sir. Stranica 12.
12 / 25

* Vrijedi u ovim Tommy prodavaonicama

Prikaži sljedeći

Pregled cijena

Proizvod Opis
Valjanost
Cijena
ekstra djevičansko maslinovo ulje, maslinovo ulje, ulje od koštica grožđa
Ekstra djevičansko maslinovo ulje, 0,5 L Il Casolare 10,62 € / 79,99 kn/L Ulje od koštica grožđa, 1 L Farchioni  
5,31 €
alkohol, bijelo vino, vino
Pinot sivi, 0,75 L Kutjevo vrhunsko bijelo vino Slavonija 9,74 € / 73,32 kn/L  
7,30 €
alkohol, bijelo vino, vino
Pošip, 0,75 L premium Terra madre vrhunsko bijelo vino Komarna 13,28 € / 99,99 kn/L  
9,95 €
sir, tvrdi sir
Sir Marco Polo, 1 kg ovčji i kravlji Delicija  
18,98 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Blistave, zlatno žute boje, punog i osebujnog okusa sa svojstvenom aromom suhih marelica i smokava. 74,99 kn 9,95 € Pošip, 0,75 L premium Terra madre vrhunsko bijelo vino Komarna 13,28 € / 99,99 kn/L GASTRO PREPORUKA Bijelo meso, slatkovodna i morska riba 10 - 12 °C super cijena 54,99 kn 7,30 € • 1 glavica crvenog luka • 4 češnja češnjaka • 1/2 glavice celera • 1 butternut tikva • 2 mrkve • 200 g leće • 1 suhi bakalar cca 1 kg • 1 dcl bijelog vina • Sol • Papar • Koncentrat rajčice 2 žlice • List peršina • Maslinovo ulje GASTRO PREPORUKA Hladni naresci, plodovi mora, bijela mesa i bijela riba 10 °C super cijena 142,99 kn 18 98€ Sir Marco Polo, 1 kg ovčji i kravlji Delicija don marcello odabrani proizvodi %* -25 12 Bakalar s lećom sastojci: Pinot sivi, 0,75 L Kutjevo vrhunsko bijelo vino Slavonija 9,74 € / 73,32 kn/L *Cijene na polici umanjene su za navedeni postotak. ZA 4 OSOBE Ekstra djevičansko maslinovo ulje, 0,5 L Il Casolare 39,99 kn 10,62 € / 79,99 kn/L Ulje od koštica grožđa, 1 L € Farchioni 531 priprema: Bakalar namočite dan prije uz mijenjane vode. Kuhajte ga 30 minuta, ogulite kožu i maknite kosti. Vodu od kuhanja bakalara sačuvajte pa možete koristiti za podlijevanje umjesto vode. Operite i namočite leću. Leću kuhajte 20 minuta pa procijedite i stavite sa strane. Ogulite mrkvu, celer i tikvu te narežite na kocke veličine zalogaja. Nasjeckajte luk i pržite na malo maslinovog ulja dok luk ne postane proziran, pred kraj dodajte protisnuti češnjak. Dodajte povrće i podlijte s vinom, kad alkohol ishlapi dodajte koncentrat rajčice i podlite sa vodom tek toliko da bude prekriveno i nek se lagano kuha cca 20 minuta, zatim dodajte komadiće bakalara, leću i posolite, popaprite, dodajte usitnjeni persin i pustite još 5 minuta na vatri.

Drugi katalozi Tommy

Najnoviji katalozi