Tommy katalog 08.12. - 31.12.2022. - VIŠE NE VRIJEDI - stranica 4 *

thumbnail - Tommy katalog - 08.12.2022. - 31.12.2022. - Sniženi proizvodi - alkohol, crno vino, vino, bijelo vino, Badel, Plavac, Džiugas, sir, Bocconcini, Galbani, mozzarella. Stranica 4.
4 / 25

* Vrijedi u ovim Tommy prodavaonicama

Prikaži sljedeći

Pregled cijena

Proizvod Opis
Valjanost
Cijena
alkohol, crno vino, vino
Bogondon, 0,75 L Vina Brač crno vino Srednja i Južna Dalmacija 10,62 € / 79,99 kn/L  
59,99 €
alkohol, bijelo vino, vino
Godiment, 0,75 L Vina Brač bijelo vino Srednja i Južna Dalmacija 9,73 € / 73,32 kn/L  
54,99 €
alkohol, Badel, crno vino, Plavac, vino
Mediterano Plavac, 0,75 L Badel vrhunsko crno vino Hvar 10,62 € / 79,99 kn/L  
59,99 €
Džiugas, sir
Sir Džiugas, 1 kg  
134,99 €
Bocconcini, Galbani, mozzarella, sir
Sir Mozzarella, 200 g Bocconcini Galbani 11,94 € /89,95 kn/kg  
17,99 €
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
super cijena 7,96 € super ponuda 7,30 € Bogondon, 0,75 L Godiment, 0,75 L 59,99 kn 54,99 kn Vina Brač crno vino Srednja i Južna Dalmacija 10,62 € / 79,99 kn/L Vina Brač bijelo vino Srednja i Južna Dalmacija 9,73 € / 73,32 kn/L GASTRO PREPORUKA GASTRO PREPORUKA Crvena mesa i plava riba Morski plodovi, tjestenina, sushi i riba sa žara 16 °C 10 - 12 °C super cijena 17,92 € 13499 kn Sir Džiugas, 1 kg 7,96 € 59,99 kn Mediterano Plavac, 0,75 L Badel vrhunsko crno vino Hvar 10,62 € / 79,99 kn/L GASTRO PREPORUKA Jela od tamnog mesa, plemenita riba i sirevi 18 °C Sir 2,39 € Mozzarella, 200 g Bocconcini Galbani 17 99 kn 4 11,94 € /89,95 kn/kg ZA 4 OSOBE Kamena hobotnica s tjesteninom sastojci: • 400 g tjestenine • 200 g crvenog luka • 1 češanj bijelog luka • oko 500 g kuhane hobotnice • 250 g sjeckane rajčice • 1 dl bijelog vina • ekstra djevičansko maslinovo ulje • 1 peperoncino • peršin • lovorov list • sol priprema: Hobotnicu kuhati u vodi s lovorovim listom dok ne omekša, otprilike sat vremena, te je zatim izvaditi sa strane. Vodu u kojoj je kuhana hobotnica sačuvati. Zagrijati maslinovo ulje i dodati češnjak. Kad se ulje aromatizira, češnjak izvaditi van. Na isto ulje dodati sitno sjeckani luk i pržiti ga dok ne omekša, te nakon toga podliti vinom. Staviti sa strane lonac s vodom, kad zavrije, posoliti vodu. Kad alkohol ishlapi, dodati sjeckanu rajčicu, dobro promiješati, zatim dodati hobotnicu koja je nasjeckana na veličinu zalogaja i podliti vodom u kojoj smo kuhali hobotnicu. Začiniti solju i ljutom papričicom. Staviti kuhati tjesteninu prema uputama s ambalaže. Izvaditi je 2-3 minute prije nego je gotova i umiješati s ostalim namirnicama te završiti kuhanje zajedno da upije okuse. Dodati sitno sjeckani peršin. Da bi umak bio gušći, zadnje podlijevanje napraviti s vodom u kojoj je kuhana tjestenina jer sadrži škrob.

Drugi katalozi Tommy

Najnoviji katalozi