Tommy katalog 25.02. - 03.03.2021. - VIŠE NE VRIJEDI - stranica 14 *

thumbnail - Tommy katalog - 25.02.2021. - 03.03.2021. - Sniženi proizvodi - brokula, špinat, kobasica, gorgonzola, sir, sol, tjestenina, Barilla, papar, ulje. Stranica 14.
14 / 25

* Vrijedi u ovim Tommy prodavaonicama

Prikaži sljedeći

Proizvodi u ovom katalogu

 
powered by: Taste lediterranean TOMMY ZNA ŠTO VOLIŠ. www.tastetheniediterranean.cu www.tommy.hr PREPORUKA CHEF FABRICIO VEŽNAVER, SAVJETNIK ZA TOMMY KULINARSKI PROGRAM Chef Fabricio Vežnaver s velikom lakoćom posve jednostavne namirnice pretvara u čarobni spoj okusa i mirisa. Za to posjeduje sve potrebne sastojke: veliku kreativnost, smisao za izbor i spajanje različitih namirnica te vrhunsku tehniku pripreme. Odrastao je u obiteljskoj konobi Pergola u malom istarskom mjestu Zambratija, koju je od 1996. vodio njegov otac. Kada je preuzeo posao, Fabricio ju je pretvorio u elegantni, ugodni restoran, kojemu se ljubitelji dobre hrane vraćaju zbog gastronomskog doživljaja. Gostima kuha samo ono što bi i sam htio jesti, a u kuhinji se ne vodi trendovima i konceptima nego inspiracijom koju mu pružaju svježe, lokalne, sezonske namirnice. Blaga iz mora, meso, povrće, samoniklo bilje, rižu i tjestenine s ljubavlju pretvara u kulinarske delicije s okusom Mediterana. Iznimnu kvalitetu njegovih kreacija A 4 osobe Sastojci - 400 g tagliatella ili druge tjestenine - 200 g domaće svježe kobasice -100 g gorgonzole (dolce) -200 g brokule ili brokule romane - 0,5 di maslinovog ulja prepoznali su i najprestižniji svjetski gastronomski vodiči: Pergola je zaradila preporuku Micheli- na, a Gault&Millau Croatia 2019. dodijelio mu je trofej Veliki chef sutrašnjice. Nije ga slučajno Tommy izabrao za savjetnika u kulinarskom programu. Chef Vežnaver redovno gostuje na festivalu Taste the Mediterranean, a samo za kupce Tommyja pripremio je ovo jednostavno i ukusno jelo. - crni papar i sol PRIPREMA: U dva lonca (jedan za brokulu, a drugi za tagliatelle) zagrijati vodu, a kada zavrije posoliti. Zagrijati ulje u tavi, ukloniti crijevo s kobasice i pirjati. Brokulu lagano blanširati i ohladiti u ledenoj vodi, a tjesteninu skuhati prema uputama otisnutim na pakiranju. Gorgonzolu otopiti u posudi na laganoj vatri. Kada je tjestenina skuhana, dodati je u posudu s kobasicama, popapriti i posoliti po potrebi, dodati kuhanu brokulu, lagano promiješati da se okusi sjedine, pa sve preliti kremom od gorgonzole. Po želji ukrasiti ljutim papričicama. -45% 49 5. n Brokula, 1 kom TAGLIATELLE S KOBASICAMA Barilla Barilla COLLEZIONE TAGLIATELLE CON SPINAC COLLEZIONE TAGLIATELLE 13, 99 Tiestenina, 500 g tagliatelle ili tagliatelle špinat Barilla 27,98 kn/kg DE CECCO UCLELLU DE CECCO Casare Galbani wanoni Rialen Gorgonzola -20% Sir Gorgonzola, 150g Galbani 106,60 kn/kg 15,2 *Ciene na polici umanjene su za navedeni postotak. Popust se odnosi na odabrane artikle.

Drugi katalozi Tommy

Najnoviji katalozi