Tepisi i prostirke IKEA - cijena i akcija

Pogledajte ovotjedne tjedne akcije iz IKEA s promocijama koje traju - Doznajte za posljednje IKEA Tepisi i prostirke ponude i akcije ovdje te uštedite novac.

 
 

Ako ste uistinu ozbiljni o štednji na shoppingu te želite uštedjeti što je više moguće, morate se pažljivo pridržavati svih posljednjih tjednih kataloga na našoj web stranici. Oglašavamo IKEA Tepisi i prostirke popuste redovito i imamo posljednje tjedne letke s IKEA Tepisi i prostirke akcijama dostupnim čim budu otisnuti.

Ne moraju to biti samo IKEA Tepisi i prostirke akcije, možete pretraživati akcije na Tepisi i prostirke od drugih maloprodaja poput - ili možete provjeriti naše fantastične promocije, akcije i prodaje dobara koje traže drugi na našoj web stranici. Među najpopularnijim promocijama ovih dana su popusti na sljedeće artikle: tjestenina ribana kaša, trampolin, trenirka donji, Tassimo, traperice, Torbe, vreće i koferi, Tekućine i maziva za automobile, trapezni lim, treking cipele, Tosteri,uređaj za tostiranje, uređaj za vafle i palačinke. Na Moj Katalog objavljujemo na tisuće novih posebnih ponuda svaki dan te ako želite najbolje popuste, morate ih provjeravati skupa s nama!

Slični proizvodi


O Ikea-I

IKEA je među najvećim multinacionalnim grupacijama na svijetu koje se bave prodajom namještaja. IKEA je osnovana 1943. u Švedskoj i ima 285 trgovina u 37 svjetskih država. U Hrvatskoj posluje od 2014. godine. Ideja koja stoji iza IKEA-e je omogućiti da si jako velik broj ljudi može priuštiti visokokvalitetne proizvode za opremanje doma. IKEA nastoji njegovati dugotrajne odnose sa dobavljačima i u potpunosti automatizirati proizvodnju, te proizvoditi imajući u obzir održivost.

IKEA je pravo mjesto za kupovinu svega što bi vam moglo zatrebati pri opremanju doma. IKEA nudi opremu za dnevnu sobu, poput namještaja za TV i multimediju, pomoćne stoliće, sofe i fotelje, tekstile i tepihe te rasvjetu. Za spavaću sobu možete pronaći ormare, madrace, zavjese, namještaj za odlaganje i krevete. Ukoliko želite opremiti kupaonicu, u ponudi su elementi s umivaonikom, kupaonski namještaj, kućni ogrtači, umivaonici, slavine i mnogi drugi proizvodi. IKEA isto tako nudi kuhinje i kuhinjske uređaje, te tekstile za potrebe uređenja doma.  IKEA redovito izdaje novi katalog, koji možete vidjeti ovdje, dok o trenutnim akcijama više možete saznati ovdje.

 

Tepisi i prostirke - trgovci

Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Trgovci